Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Daj svako kolo sa "meraklijama" neuporedivo je zanimljivije nego i protiv komsija™.

Ja bih voleo da nekada u buducnosti budemo rivali sa vama kao vi sa Partizanom, sve smo blizi tome. Mi nekako imamo takav odnos sa Napretkom iz Krusevca. Valjda ce se vratiti sl sezone.

Daj svako kolo sa "meraklijama" neuporedivo je zanimljivije nego i protiv komsija™.

Delije ce pozelet' komsija™

al' komsija™ nigde biti nece...

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

14482172916122.jpg

Fotografiju iz svlačionice Mamadu Mbođ je propratio komentarom: „Rušimo rekorde, postavljao standarde“!  :fantom:

Kakva god da je liga, obrnuli su igricu, svaka im čast. Pobedili celu ligu

Amatersko mesarski klub iz Nisa je bas zasluzio da ovako izgubi.

Njihov trener je legitimni naslednik Curcica.

Mesari iz Nisa imaju publiku koja je, kada su Delije razvile zastavu na severu na pocetku drugog poluvremena, nagradila gest minutnim aplauzom. A ti si decko amater sto takve stvari ne registrujes ...

Mesari iz Nisa imaju publiku koja je, kada su Delije razvile zastavu na severu na pocetku drugog poluvremena, nagradila gest minutnim aplauzom. A ti si decko amater sto takve stvari ne registrujes ...

Aplauz je bio za ubijenog klinca, a  ne za navijace protivnickog kluba ili koreografiju,

Na stranu sto Sever konstantno smara velicajuci svoje "heroje" koji su pri tom i krimosi i narko dileri (ne mislim na ubijenog klinca, nego na ove druge).

Taj isti sever, ne ume da se "obuce" u crveno i belo na svom stadionu, a ume na gostujucim... i tako dalje.

Slabo pratis radnju, akcenat nije na navijacima Zvezde  ;)

nije ni on mislio na navijace radnickog

i jebi se, navuce me da radim advocacy za tsva; a veruj mi, nije mi medju omiljenim likovima ovde  :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...