Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Bozovic je zamalo zajebao ovu utakmicu sa Sikimicem. Hugo bi ovim sifonjerima pobegao bar 3-4 puta. No, dobro je ispalo i ovako.

Edited by harper

Mene ovaj momak što prenosi Zvezdu sjajan. Na svakom meču priča kako protivnik nije došao da se brani i to potkrepljuje činjenicom da protivnik prelazi pola. Onda na sve to bude impresioniran što Zvezda igra napadački kada vodi u 85. Ne, nego ćemo da sednemo golmanu u krilo i branimo tornjeve i centaršuteve iz peterca.

Hugo je najgotivniji igrač u timu.

Inače, skroz dobra utakmica. Što više ovakvih to bolje. Makar i po ovakvom terenu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by kralj

Bozovic je zamalo zajebao ovu utakmicu sa Sikimicem. Hugo bi ovim sifonjerima pobegao bar 3-4 puta. No, dobro je ispalo i ovako.

Lako je bilo Hugu kad ih je Sikima izmorio! :s_dj:

petkovic i lukovic kao treba da iznose loptu a ubedljivo su najgori na terenu...

Što Luković najgori, leba ti? Možemo da pričamo o kiksu kod gola, mada je situacija sumnjiva, sve ostalo je odradio odlično.

Ni jedan pas unapred nije poslao tacno a par puta su mu izmuvali zivu loptu iz nogu. Reakcija kod gola je cak i smesna, posto je umesto da isprati napadaca krenuo u ofsajd zamku kad je lopta vec bila kod istog.

Edited by Bright Billy

Ni jedan pas unapred nije poslao tacno a par puta su mu izmuvali zivu loptu iz nogu. Reakcija kod gola je cak i smesna, posto je umesto da isprati napadaca krenuo u ofsajd zamku kad je lopta vec bila kod istog.

Za mene je bio pristojan. Među boljim njegovim mečevima. Odlično su i on i Jovanović kontrolisali njihovog centarfora i krpili tuđe greške.

Greška kod gola ide na dušu i Matosu i celoj zadnjoj liniji za previsoki izlazak.

Očekivao sam slabiju Zvezdu, čak bi mogao da dam i pozitivnu ocenu na igru kada se uzmu u obzir svi faktori. Do zime još par domaćinstva i dva gostovanja Čukaričkom i Javoru.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...