Voyager Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 :o Odakle ti ovo? Ne smeta mi optimizam, smeta mi kurcenje, prizivanje nekakvih osveta zbog nekakvih izostalih zutih kartona i stvaranja zle krvi. Smeta mi kod "navijaca" Zvezde pa mi smeta i kod "navijaca" Radnickog. Ne zelim takve stvari da citam na ovom forumu i na ovom topiku, kad budem to hteo da citam ici cu na delije,net ili kako se vec zovu ti navijacki forumi. Sa lica mesta ;) Nema zle krvi i ne sme da bude.
harper lee Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Sa lica mesta ;) Nema zle krvi i ne sme da bude. E, vidis, tu si se zajebao. Na PPP je opste misljenje da tog morona Maksu treba pod hitno izbaciti iz kluba, samo si nam dao municiju.
Voyager Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 E, vidis, tu si se zajebao. Na PPP je opste misljenje da tog morona Maksu treba pod hitno izbaciti iz kluba, samo si nam dao municiju. Drago mi je dam bio od pomoći :D
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Ma danas ce Maksa da bude fin, a nije bio samo on tako raspolozen, ali mislim da su se svi profinili bas danas...
gervasius twinkleminkleson Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Nadam se da ce nam se i Nislije skloniti, kao i svi ostali, da produzimo seriju.
kralj Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Dajte još tih pikanterija sa terena. Treba razdražiti nozdrve... Biće 0:2 ako bude fudbala. Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemanja Posrbica Posted November 22, 2015 Author Posted November 22, 2015 Crvena zvezda (4-2-3-1): Kahriman – Petković, Jovanović, Luković, Ibanjez – Donald, Grujić – Srnić, Katai, Matos – Sikimić Grof se opet igra. Gura Kataija u sredinu, a kreće sa Sikimićem. Ristić nije ni na klupi.
elementary Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 (edited) Očekuje se kaljuga , čvrsta bunker ekipa , nije Grof vrana . Nisam nešto pratio zadnjih par utakmica, na koju foru je ovaj Matos u sastavu ? Poznaje tsl kaljuge ili šta. Plavšić totalno u drugom planu . Edited November 22, 2015 by elementary
Bright Billy Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 da forumske nislije nisu zagrejale atmosferu polu ne bih ni gledao utakmicu. ovako jedva cekam da pocne vamos ibáñez y compañeros!
elementary Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 (edited) Cenim da će arena nešto zajebati sa prenosom, ipak padala kiša. ^^ Da znaš , paklena atmosfera :) Edited November 22, 2015 by elementary
John Coltrane Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Sikima pocinje. A ovaj sa Arene to tumaci "dzombastim ternom"
kralj Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Jovića izgleda doživljavaju kao prodatog igrača. Ludilo da Sikimić i Matos igraju pre njega Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts