Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Posted

Jel obaramo rekord sa ovih +19? Ja se ne secam da smo u poslednjih 10 godina imali toliku prednost. Zavrsicemo ovo prvenstvo sa duplo vise bodova.

Zvezda verovatno u istoriji nije imala ovakvu prednost u odnosu na drugoplasiranog. Partizan je poslednji put imao +19 u odnosu na Zvezdu u poslednjoj sezoni pred Lukića.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Posted

Kakva su pravila play-offa?

Deljenje bodova sa 2, 7 utakmica, prvi igra kod kuce protiv drugog, treceg i cetvrtog za petog nisam siguran, a u gostima sa ostalim. U stvari grobari sad steluju poziciju da odigraju derbi na JNA.

Posted

partizan ako ovako nastavi igrace derbi na prolece sa pazarom za prvo mesto u plej autu

Posted

А како се преводи пола бода, на више или на ниже?

Posted

ako imaš 3 poena onda dobijaš 2, a ako imaš 6 poena dobijaš 3? 

Posted

:lalat:

Sad tek vidim da je razvalio u Niš..i usput im održao predavanje.  :0.6:

Posted

Genijalno zar ne?

koji genije je to smislio?

Posted

Pa kako da dele?

Posted

Pa kako da dele?

pa što bi delili?

Posted (edited)

Najbolje da ne dele. Ali ako već dele, što je problem da podele tačno i da neko ima još pola boda

Ko bi bio na gubitku, novine zbog proširenja stupca za tabelu za dva karaktera?

A ako već hoće da zakuvaju na proleće, zašto ne igraju normalan plejof kao svi ostali sportovi

Edited by levi
Posted

ja sam mislio da se racunaju u ukupnom zbiru samo bodovi onih ekipa koje udju u play off kad ono se bodovi dele, glupost

Posted

Deljenje bodova sa 2, 7 utakmica, prvi igra kod kuce protiv drugog, treceg i cetvrtog za petog nisam siguran, a u gostima sa ostalim. U stvari grobari sad steluju poziciju da odigraju derbi na JNA.

Cekaj zar u playoffu ne bi trebalo da ucestvuje samo prve 4 ekipe?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...