John Coltrane Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 https://scontent-vie1-1.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t50.2886-16/12134583_571738242980016_850281706_n.mp4 ZvezdasiH Ne moze da dise od kilograma.
John Coltrane Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Btw a propo toga na koga lici (na onoj slici gde je glava u krupnom planu,neko cak rece Toni Soprano) zar nam on nije onomad bio Sir Oiver?
levi Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 "U fudbalu su iznenađenja moguća, ali moralo bi da se desi nešto nemoguće da mi sutra izgubimo utakmicu", rekao je Božović novinarima u Beogradu Zvezda sutra dočekuje OFK Beograd u 16. kolu Super lige, a Božović je istakao da je jako srećan u klubu, iako igrači i zaposleni ne primaju plate."Nikad nisam radio sa boljim ljudima, iako ne primaju plate. Niko to ne pominje, ali ja moram. Igrači u zvezdi ne primaju plate ni premije, a atmosfera u svlačionici je odlična. Oni ne primaju plate, ni ljudi koji rade, klub i dalje stoji na nogama, ne znam kako. Ne znam ko vodi klub. Niko ne pravi probleme, to je ono što nas drži do decembra, do kada ćemo sigurno pobeđivati", rekao je Božović. Trenutno ne znamo ko drži klub i nemamo s kim da razgovaramo. Razgovaramo između sebe. Stranci ovo teško podnose. Teško je objasniti nekome ko je potpisao ugovor da toga nema. Pogotovo što ljudi dolaze iz zemalja koje su sređene i gde je čudno da plata kasni, a ne da je ne dobiješ. Ali, dobri su momci i oni se prilagođavaju situaciji.
Cane Vukic Prebranac Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 "Juče sam tražio kafu kad sam došao na trening. Međutim, rekli su mi da nema para za kafu. Zamislite ovoliko veliki klub... Ovo je baš čudno. Ovo je veliki klub koji se raspada, može da se raspadne u svakom trenutku. Ako treba bolje da prođemo kao Rendžers, jer ovo što mi pobeđujemo Bačku i Surdulicu malo koga zanima. Zvezda ne može bez Lige šampiona". То је то.
pbg12345 Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Pa gde su ti silni novci koje nam je najsposobniji fudbalski radnik u srbiji i sire obezbedio?
John Coltrane Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Ma, kao Fejnord, samo nasa deca i igraci na free i to bez para za potpis i za agente
Bright Billy Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 (edited) resili ljudi da odigraju polusezonu i da se razidju... a bozovic je jedini normalan covek, medju svim onim budalama i patoloskim lazovima tamo. Edited October 30, 2015 by Bright Billy
John Coltrane Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 (edited) Nema para al' se dobro druzimo i pobedjujemo Sent from my iPhone using Tapatalk Edited October 30, 2015 by John Coltrane
Milosh76 Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Narednih pet utakmica Crvene zvezde u Superligi: Crvena zvezda - OFK BeogradCrvena zvezda - MetalacRadnički Niš - Crvena zvezdaCrvena zvezda - VoždovacČukarički - Crvena zvezda
teacher Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Sutra je prenos na Areni5 Pa dobro, za vas iz provincije je obezbeđen tv prenos, a ljudi iz bg će otići na stadion Sent from my iPad using Tapatalk
Recommended Posts