Nemanja Posrbica Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Šaponjićev sam video, dubinska lopta u kontri i izlazak 1 na 1 sa golmanom.
Zigara Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 (edited) Dobra generacija. Steta sto Stojancetu ne udje onaj iz slobodnjaka. Inace Luka malo dobio na brzini,lepo je izborio taj slobodnjak. Drugi gol je bas lep bio. Edited October 8, 2015 by Zigara
Nemanja Posrbica Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Nije dobra, nego odlična generacija. Dobro balansirana, ima u potencijalu sjajnih igrača (na bitnim pozicijama) i par odličnih.
Zigara Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Iznenadjen sam bio onim iznosenjem lopte na kraju pod presingom,bez duvanja. Prosto neverovatno.
katamaran Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Terzić: Ne vraćam se više na Marakanu! pre 7 sati | mozzartsport.com, Novosti Terza se predomislio: Vratio sam se na stadion, moramo da dobijemo licencu! pre 2 sata | mozzartsport.com
Nemanja Posrbica Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Na put su jutros u 9 časova krenuli svi fudbaleri, izuzev onih koji igraju za nacionalne selekcije. Tako će na poznatoj srpskoj planini raditi: Damir Kahriman, Aleksandar Luković, Saša Stojanović, Idan Vered, Savo Pavićević, Bruno Matos, Mamadu Mbođ, Nemanja Ahčin, Miloš Cvetković, Mičel Donald, Mihailo Ristić, Nemanja Supić, Dušan Anđelković, Nenad Gavrić, Slavoljub Srnić, Hugo Vieira, Zoran Rendulić, Predrag Sikimić, Luis Ibanjez, Petar Orlandić i Marko Trkulja koji je i dalje u svom posebnom režimu. Danas je na programu i prvi trening, a on će početi u 16 časova. Za sada nije planirano da se odigra i neka prijateljska utakmica. Povratak crveno-belih za Beograd zakazan je za utorak, 13. oktobar.
John Coltrane Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Mene koncert više interesuje od utakmice. +1 Za tekmu je vec izvesno
katamaran Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Sta to onaj sa Mondoa tvituje da Laza trazi samo 90000?
Milosh76 Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Rata je tolika, kao sto Nesposobni trazi dug koji je "oprostio", celih 22.500 evra
Jozef K. Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Pa dobro sa pomoći od države u vidu od jednog miliona, biće saniran veći deo duga. Ne znam kako ide sa plaćanjem aktuelne ekipe Poslao tapatalk
Psihodelija Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 (edited) Ne znam kako ide sa plaćanjem aktuelne ekipe Poslao tapatalk neka stanu u red. njihove tužbe idu od sledeće godine. Edited October 10, 2015 by Psihodelija
Recommended Posts