John Coltrane Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Jebem ti vise i Pavicevica i njegovo iskustvo.
tsva Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Samo nam klinci valjaju, moraju da igraju. Bravo Luka
Nemanja Posrbica Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 (edited) Sada će Vukašina da ubaci. edit. Krenuo sam da ovo pišem pre povrede Lukovića. Edited October 3, 2015 by Nemanja Posrbica
John Coltrane Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 To je ono sto je Posrbica mudro zborio pre par dana - ta glupa predrasuda da visoki centarforovi donose prednost u skok igri. Mali ima nevidjen nos za gol.
elementary Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Mora još jedan da postigne . Tolko mu beše od Lukovića. Jedino Savo zdrav kao dren da nam kida živce.
Milosh76 Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 (edited) Lukovic se povredio a Spartakov igrac gurnuo sudiju i dobio ZUTI Koki lopove! Kad se ovi mesari budu zalili na sudjenje, nek pogledaju zuti za Tumbasovica zbog guranja sudije i djon nakon koga je ibanjez dobio faul i asistirao za gol! Edited October 3, 2015 by Milosh76
Nemanja Posrbica Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 Lukovic se povredio a Spartakov igrac gurnuo sudiju i dobio ZUTI Koki lopove! Ne opravdavam igrača, ali ja ne znam šta je sudija svirao. Faul? Nije Lukoviću ništa. Za naš tim, ovi biju baš dobro.
Recommended Posts