Zigara Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Jel ostao onaj mali Arsic u toj generaciji 97 ? Mali,sitan vezni,podseca malo na Modrica stilom igre.
Mil@n Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 U ovom rasulu od uprave, jel se zna ko je zaslužan za prelazni rok? Da pohvalimo, pošto je ovo jedan od boljih u poslednjih 10ak ljeta, očigledno lagane titule vredan.
Nemanja Posrbica Posted September 27, 2015 Author Posted September 27, 2015 @Zigara Slabo sam gledao prošle godine kadete, jer su bili prilično slabi. Mislim da su Arsića pustili niz vodu. --- Prelazni rok je kombijacija Božovića i Terzića.
Zigara Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Kairat vodi 2-0 protiv Aktobea i sve je blizi tituli. To bi nas skoro pa definitivno svrstalo u nosioce u drugom kolu kvalifikacija za LS.
Jozef K. Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Zar nije Kokeza išao po Grofa nekim vladinim avionom? Tako sam nešto pročitao. Poslao tapatalk
Milosh76 Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Ako verujes Informeru, Kuriru i sl. medijima, onda jeste...
porucnik vasic Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 @Zigara Slabo sam gledao prošle godine kadete, jer su bili prilično slabi. Mislim da su Arsića pustili niz vodu. --- Prelazni rok je kombijacija Božovića i Terzića.
Nemanja Posrbica Posted September 27, 2015 Author Posted September 27, 2015 Ubacili su nove fotke: http://www.crvenazvezdafk.com/timovi-i-strucni-stab/prvi-tim.html http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:569165-Grujic-Sanjao-sam-da-postizem-gol-za-klub-koji-obozavam-od-malih-nogu
dragance Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Adzic je neunistiv, jebote. Ista struja (crnogorska) uvek na vlasti, ko god da je u foteljama (a nije da je to nesto novo).
ljuba1 Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Ima ih izmedju 10 i sto pedeset. Eno danas i naslednik dao gol u omladinskom derbiju.
Mil@n Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Ima ih izmedju 10 i sto pedeset. Eno danas i naslednik dao gol u omladinskom derbiju. Nije danas već pre neki dan. Msm i da je kapiten, ako se dobro sećam iz vesti (možda sam utripovao).
Milosh76 Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Sutra bi trebalo da postave na sajt kompletan spisak za izbore Pravo glasa imace uclanjeni do 4.8. i oni koji su obnovili clanstvo do 15.9.
Nemanja Posrbica Posted September 29, 2015 Author Posted September 29, 2015 http://zurnal.rs/fudbal/zvezda/25301/jovic-ne-ljutim-se-na-trenera-bozovica-sto-ne-igram
casperbgd Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Mnogo mi je nesto indiferentan. Isti utisak sam imao i sad protiv Novog Pazara kad je izasao na zagrevanje na poluvremenu. On i Ristic su sutirali na gol nekome koga ne prepoznajem i ne znam da li je golman, klinac je neki takodje, bas se vukao po lopte i smoreno nesto lezerno sutirao, za razliku od Ristica koji je mnogo agilniji bio i posveceniji. Mislim da se nesto desava sa njime u sta mi nismo upuceni, a verovatno na relaciji menadzera i uprave, mada je sasvim moguce da ga i Bozovic ne ceni previse ili zeli da ga spusti na zemlju. Bozovic je dosao u Zvezdu sa velikim nepoverenjem u mladje, tek je vremenom shvatio gresku te su poceli da igraju Grujic i Jovanovic, Ristic na levom beku, moguce da sa Jovicem to ide sporije jer je i mladji. Nemam pojma, ali mislim da postoji neka prica sa njim koja nije da je debeo ili umisljen da je novi Falkao.
Recommended Posts