Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Posted

Jel ostao onaj mali Arsic u toj generaciji 97 ?

Mali,sitan vezni,podseca malo na Modrica stilom igre.

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Posted

U ovom rasulu od uprave, jel se zna ko je zaslužan za prelazni rok? Da pohvalimo, pošto je ovo jedan od boljih u poslednjih 10ak ljeta, očigledno lagane titule vredan.

Posted

@Zigara

Slabo sam gledao prošle godine kadete, jer su bili prilično slabi. Mislim da su Arsića pustili niz vodu.

---

Prelazni rok je kombijacija Božovića i Terzića.

Posted

Kairat vodi 2-0 protiv Aktobea i sve je blizi tituli.

To bi nas skoro pa definitivno svrstalo u nosioce u drugom kolu kvalifikacija za LS.

Posted

Zar nije Kokeza išao po Grofa nekim vladinim avionom? Tako sam nešto pročitao.

Poslao tapatalk

Posted

Ako verujes Informeru, Kuriru i sl. medijima, onda jeste...

Posted

@Zigara

Slabo sam gledao prošle godine kadete, jer su bili prilično slabi. Mislim da su Arsića pustili niz vodu.

---

Prelazni rok je kombijacija Božovića i Terzića.

1213741_32-02.jpg

sp-grof.jpg

Posted

Adzic je neunistiv, jebote. Ista struja (crnogorska) uvek na vlasti, ko god da je u foteljama (a nije da je to nesto novo).

Posted

Ima ih izmedju 10 i sto pedeset. Eno danas i naslednik dao gol u omladinskom derbiju.

Posted

Ima ih izmedju 10 i sto pedeset. Eno danas i naslednik dao gol u omladinskom derbiju.

Nije danas već pre neki dan. Msm i da je kapiten, ako se dobro sećam iz vesti (možda sam utripovao). 

Posted

Sutra bi trebalo da postave na sajt kompletan spisak za izbore Pravo glasa imace uclanjeni do 4.8. i oni koji su obnovili clanstvo do 15.9.

Posted

Mnogo mi je nesto indiferentan. Isti utisak sam imao i sad protiv Novog Pazara kad je izasao na zagrevanje na poluvremenu. On i Ristic su sutirali na gol nekome koga ne prepoznajem i ne znam da li je golman, klinac je neki takodje, bas se vukao po lopte i smoreno nesto lezerno sutirao, za razliku od Ristica koji je mnogo agilniji bio i posveceniji. Mislim da se nesto desava sa njime u sta mi nismo upuceni, a verovatno na relaciji menadzera i uprave, mada je sasvim moguce da ga i Bozovic ne ceni previse ili zeli da ga spusti na zemlju. Bozovic je dosao u Zvezdu sa velikim nepoverenjem u mladje, tek je vremenom shvatio gresku te su poceli da igraju Grujic i Jovanovic, Ristic na levom beku, moguce da sa Jovicem to ide sporije jer je i mladji. Nemam pojma, ali mislim da postoji neka prica sa njim koja nije da je debeo ili umisljen da je novi Falkao.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...