Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Posted

Kakvi su ovi bolidi, igraju još veći bunker a gube .

Vazno je da Batadjorin ucenin Dodic i na 1-0 igra bunker

Jebo vas vas fudbal,do bog da izgubili 10-0

Kada bi krenuli napred, postoji sansa da slucajno umuvaju gol i sprece grofaru da obori svetski rekord i naruse sjajnu atmosferu. A to ne bi bilo u redu.

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Posted

Kakvi su ovi bolidi, igraju još veći bunker a gube .

To je 1 mladen dodic, istaknuti batadjorista. Bunker i kad gubis + svaki kontakt faul.

Posted

Jel gledao neko ove klince, kako je to proslo?

Posted (edited)

Odlični Grujić i Katai. Meni je i Luković bio vrlo dobar. Tačno se vidi iskustvo i godine fudbala u Italiji. Malo kada nabije minute biće to više nego dobro sa Jovanovićem. Petković i dalje u kanalu, ali se prilično trudi, očekujem da na proleće bude pravi (ako ostane). Ibanez konkretan kao i uvek. Vered nedorečen. Donald vrlo dobar, malo kašljucao u Ip, u drugom daleko bolji.

Trebao je ranije da ubaci Ristića, opet baca izmenu na Sikimića.

Edited by Nemanja Posrbica
Posted

To je 1 mladen dodic, istaknuti batadjorista. Bunker i kad gubis + svaki kontakt faul.

Neverovatno siledzijska i nefudbalska ekipa ovaj Novi Pazar. Gomila "prekaljenih" prvoligaskih igraca koji kroz celu karijeru nisu naucili nista osim da se brane, ispucavaju kontre, valjaju se na svaki nagovestaj kontakta i naprave kvadrilion faulova kad god izgube duel ili igra preti da se malo ubrza i zalici na fudbal. Kad takve ekipe popuse gol u nadoknadi vremena cak i protiv Partizana brk mi zaigra od osmeha, kad im ga mi metnemo zadovoljstvo je jos vece. Tek kad ovakve ekipe i ovakve trenere proteramo iz srpskog fudbala mozda ce nasa liga i da zalici na nesto.

Igrati protiv takvih ekipa je mnogo tesko, ne daju prostor jer svi stoje iza lopte a svaki kontakt koriste da naprave sitni fual ili da se prospu i zakukaju kao da ih je neko preklao. Utakmice efektivno jedva da traju pola sata, sve ostalo je natezanje i opstrukcija. Zato smo danas izgledali nesto losije nego obicno u poslednje vreme ali nas je izvukao prvi gol koji smo dali tacno na vreme i nekako smo priveli utakmicu kraju.

Posted

Odlični Grujić i Katai. Meni je i Luković bio vrlo dobar. Tačno se vidi iskustvo i godine fudbala u Italiji. Malo kada nabije minute biće to više nego dobro sa Jovanovićem. Petković i dalje u kanalu, ali se prilično trudi, očekujem da na proleće bude pravi (ako ostane). Ibanez konkretan kao i uvek. Vered nedorečen. Donald vrlo dobar, malo kašljucao u Ip, u drugom daleko bolji.

Trebao je ranije da ubaci Ristića, opet baca izmenu na Sikimića.

+1

Иначе овај антифудбалски Пазар даo три казненој.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

fali u ovom sazetku onaj zicer Kataia kad mu je neko skide s linije

Posted

EVERTON, GRONINGEN, TRABZON...

DOBRE igre Crvene zvezde i u meču protiv Novog Pazara privukle su brojne skaute i menadžere iz Evrope. Stručnjaci iz Evertona, Groningena i Trabzona pomno su pratili meč, uglavnom je u fokusu bio Marko Grujić, ali i Aleksandar Katai. Vezisti crveno-belih su trenutno u trendu, igraju odlično, a Katai je ove sezone i veoma efikasan.

Posted

fali u ovom sazetku onaj zicer Kataia kad mu je neko skide s linije

https://www.youtube.com/watch?v=3BpzbhZfT1k

---

Moram da priznam da je Ibanez izuzetno napredovao u igri u defanzivi u odnosu na vreme dok je igrao u Dinamu. Ima tu i do uloge u timu, ozbiljnosti protivnika/lige, naravno i do trenera, ali je od nekoga ko je redovno plivao (kao Petković danas), postao prilično pouzdan.

Posted

samo da je digao loptu

ovako ga je sjebala nonsalancija

Posted

samo da je digao loptu

Исправио се после.

Posted

Kako je odigrao Lukovic ?

Ja nekako bacih akcenat vise na kosarku iako sam pratio paralelno.

Posted

samo da je digao loptu

Jedva je dohvatio loptu, nije nonsalancija. Da je mogao verovatno bi je zakucao.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...