Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Posted (edited)

Pazar igra otvoreno, sad su imali neku sansu, odbranio Kahriman. Katai 2 puta sutnuo u okvir gola, bezopasno

Sudija na istoku corav najstrasnije, izmislio 2 ofsajda Pazarcima..Ibanjez dobio zuti... Katai zuti zbog udaranja, mada je bio pre toga grubo fauliran...

Nervozni smo bez potrebe...

Ibanjez za pola metra promasio gol iz slobodnjaka

Edited by Milosh76
Posted

Draga braco, Rudy Bg koji izbacuje snimke starih Zvezdinih tekmi je jedan car, a on kaze ovako:

Арене канали свих 5 комада , потребан влц плејер . у фолдеру покрените фајл WebTV_0.3 и одаберете коју арену желите!
Ово траје више од годину дана , надам се и даље, за све који муку муче с стримовима Арене,уживајте!

Posted

E sada kada se svi zakače ostaje da se vidi koliko će potrajati :)

Posted

Pa nista, dok traje, uzivamo :) Nema seckanja, slika je vrhunska, e jedino ne znam koliko kasni, mada i nije toliko bitno.

Posted

Draga braco, Rudy Bg koji izbacuje snimke starih Zvezdinih tekmi je jedan car, a on kaze ovako:

Арене канали свих 5 комада , потребан влц плејер . у фолдеру покрените фајл WebTV_0.3 и одаберете коју арену желите!

Ово траје више од годину дана , надам се и даље, за све који муку муче с стримовима Арене,уживајте!

RADI...Hvala! :D

Posted (edited)

Bunkerica opasna . Gledam 15 minuta , ovi samo biju.

Edited by elementary
Posted

Radi. Steta sto nema sport klubova. :)

Posted

Prijavljuje mi da player nije pronadjen ?

Posted

Ovde jedino nešto slučajno može da uđe. Svi su odsutni

Natapirana pička nas puni kartonima

Posted

Nadji putanju gde ti se nalazi bilo koji plejer na kome gledas filmove... meni radi sa GOM plejerom... ne mora VLC

Posted

^^^ U podešavanju nađeš vlc , u program files ili gde si ga instalirao.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...