Nemanja Posrbica Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 Vučić, koji je deklarisani zvezdaš, kazao je da crveno-beli igraju "svoj najbolji fudbal u poslednjih 15 godina". "Očigledno da je odlazeća uprava uspela da napravi dobre rezultate, dobar tim. Zadovoljan sam što neće biti nikoga iz Srpske napredne stranke u upravi. Očigledno je da su ovakvim rezultatima navijači bili nezadovoljni. Želim im mnogo uspeha i sreće sa novim rukovodstvom", rekao je Vučić. Pasivna agresija? Baš ga boli što ga je Čović odjebao iz KK.
Bright Billy Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Konstrukcija na nivou 1 andjusa. Al dobro, to je taj mentalni sklop...
porucnik vasic Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Е, да Срнић је штеточина. [emoji33] Sent from my iPhone using Tapatalk
adasevic Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Ne treba pljuvati po jovicu al ga treba kritikovati. Dodjes na pripreme prvog tima sa 8kg viska a imas 17 godina? To je uradio recimo uros djurdjevic dok je bio u radu. Momentalno je vracen u juniore, pa se opametio, skinuo kilazu, brzo se vratio u prvi tim i onda izdominirao u jsl i zabo dobar transfer. Luka svakako nece da zabode juniorski tim jer je znacajno veci pritisak javnosti na njemu ali mora da postoji nacin da on shvati da mora da radi na sebi ako hoce vrhunsku karijeru. Nema potrebe zabijati glavu u pesak i ignorisati mane ako postoje, narocito ako se vrlo lako mogu ispraviti, kao ovo...
Nemanja Posrbica Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 http://zurnal.rs/fudbal/zvezda/24880/zvezda-bez-jovanovica-i-srnica-na-pazarce-donald-lakse-povredjen
MiddleClass Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Ej, dajte golove iz Jagodine. Zahvaljujem!
casperbgd Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Ej, dajte golove iz Jagodine. Zahvaljujem!
Bright Billy Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 http://zurnal.rs/fudbal/zvezda/24880/zvezda-bez-jovanovica-i-srnica-na-pazarce-donald-lakse-povredjen dobre vesti
tsva Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 majstorija Kad nauci da se na vreme oslobadja lopte, igrace lige petice. Na zalost mi od toga nikakve koristi nemamo.
Jozef K. Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Ne znam da li je bilo da je Tončev povukao kandidaturu. Ko je pored Čovića ostao u igri? Poslao tapatalk
Bogotac Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Ja bih rekao po izjavama da Skundric ne zeli da se kandiduje,pritiskaju ga dosta Valjda gmizavci racunaju da je on jedini koji moze Covicu da izadje na crtu
Recommended Posts