pantelia Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Isključimo duel Jović - Sikimić na sekundu. Ne postoji veća laž u srpskom fudbalu da visok i snažan igrač označava bolju skok igru. Visok igrač ima predispoziciju da poboljša skok, ali pored toga je neophodno da ima dobar tajming, taktičku potkovanost, tehniku skoka... Dva prosta primera iz ove sezone. Jović protiv Kairata na Marakani ulazi umesto Orlandića i dobija vazdušne duele, za razliku od Orlandića koji ni sa svojih 15cm više to nije sposoban. Derbi pre sedam dana, Vieira je malteretirao oba štopera Partizana u duel igri i skidao lopte ili im usporavao napade. Čim je ušao Sikimić, "da poboljša skok", Partizanova zadnja linija je prodisala, dobio je tačno jedan duel od čini mi se sedam ili osam. Ne dopada mi se to što redovno trošimo jednu izmenu na zadnju liniju, iz dva razloga. Primarni je što zadnja linija ne fukncioniše dobro kada se stalno menja, a drugi problem što ne osvežavamo napad i vezu, gde je svežina može biti bitan faktor. Takođe, igrači koji nam sede na klupi imaju šta da pokažu i potreban im je kontinuitet igara. Kod gola u Lučanima, Sikimić je nehotično uštopovao loptu za Jovanovića, njegov cilj je bio šut na gol. Da je igrač Mladosti prvi došao do lopte niko se tog detalja ne bi sećao duže od 3 minuta. +1 Samo da dodam da je Plavsic dobio solidan broj vazdusnih duela otkako je dosao u Zvezdu. Ima 166 cm.
Constantin Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Gledao "live"...mogli ste da im date 7-8. Ćurani nisu bili zainteresovani za vaš gol. Drugo poluvreme, previše šetnje po terenu. Moj utisak je Plavšić...imam utisak da bi igrao još jedno poluvreme, koliku želju ima. Nisam dobro video, ali Caki Stojanović nije bio ni na klupi? P.S. Još jedan utisak. Jedan mališan, od 4-5 godina koji je trčao posle utakmice preko terena da dobije dres Plavšića, ali je ovaj "nestao" u tunelu stadiona pre nego ga je ova mala "špenzvrcna" stigla...zatim ga je jedan igrač Zvezde, ne znam koji (na žalost ne poznajem baš dobro igrače Zvezde, a i ovaj je bio u "markeru") uzeo za ruku i odveo u svlačionicu. Nadam se da je klinja dobio dres. :D
Dimitrije Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 ..... Kod gola u Lučanima, Sikimić je nehotično uštopovao loptu za Jovanovića, njegov cilj je bio šut na gol. Da je igrač Mladosti prvi došao do lopte niko se tog detalja ne bi sećao duže od 3 minuta. Cisto iz znatizelje, kako sta ustanovili da je namera bila drugacija od onoga sto je proizislo?
Nemanja Posrbica Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 --- Zato što niko sa pet metara ne štopuje loptu saigraču da šutne. Pogotovo ne iz prekida glavom.
Dimitrije Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Mozda je ne vidim dobro, ali moj utisak je da Sikimic spusta loptu u peterac a ne sutira na gol. No nije bitno, ono koliko ja razumem Bozovica, Sikimic je doveden da izmedju ostalog radi ovo sto je uradio (ili nehotice ili namerno) u Lucanima.
dragance Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 ne vidim dobro +1 Ali nebitno, gol je gol.
levi Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Pa namerno je spustio, uopšte nije bio okrenut prema golu Niti je to retka situacija da se odigra povratna glavom, u čemu je problem
ljakse Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Nikakav problem, osim što je čovek drvo koje ne treba da bude na spisku u ekipi, osim iz nekih vanfudbalskih razloga.
Dimitrije Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Nikakav problem, osim što je čovek drvo koje ne treba da bude na spisku u ekipi, osim iz nekih vanfudbalskih razloga. Trener misli da treba iz fudbalskih razloga. Po onome kako vodi tim i selektira igrace nemam razloga da nemam poverenje u njegovu strucnost.
Dimitrije Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Pa namerno je spustio, uopšte nije bio okrenut prema golu Niti je to retka situacija da se odigra povratna glavom, u čemu je problem Naravno da nije. U Miljanovo doba to je bila uigrana kombinacija: Dzaja centarsut, Lazarevic na drugoj stativi spusta loptu glavom u peterac gde Karasi/Ostojic utrcava i zakucava loptu pod precku.
April Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Kod Ljupka je Ilija čekao na prvoj stativi i podizao dalje na Pančeva.
Milosh76 Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Raspored do kraja polusezone 11 27.09.2015 Crvena zvezda - Novi Pazar 12 03.10.2015 Spartak - Crvena zvezda 13 14.10.2015 Crvena zvezda - Vojvodina 14 18.10.2015 Rad - Crvena zvezda 15 24.10.2015 Crvena zvezda - Borac 16 01.11.2015 Crvena zvezda - OFK Beograd 17 07.11.2015 Crvena zvezda - Metalac 18 21.11.2015 Radnički (N) - Crvena zvezda 19 29.11.2015 Crvena zvezda - Voždovac 20 06.12.2015 Čukarički - Crvena zvezda 21 12.12.2015 Crvena zvezda - Radnik 22 16.12.2015 Javor Matis - Crvena zvezda
Jozef K. Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Prave utakmice su u novembru i decembru u vreme ručka. Glede Jovića, on je bio dobar i u onom preokretu protiv Čukaričkog, pored golova u prvim kolima. Mislim da i te kako ima mesta u rotaciji, pogotovu što može da bude špic, ili da igra jedno od tri mesta iza špica. Poslao tapatalk
casperbgd Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Ja evo koliko dugo pratim Zvezdin topic ne znam nijednom da je Dimitrije pokusao barem da preispita da li je u pravu, iako su mu sagovornici gomilu puta pokazivali statistike, primere sa utakmica i slicno koji direktno protivrece njegovim stavovima.
Nemanja Posrbica Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 Moja greška, pogledao sam snimak nekoliko puta i očigledno je pokušao da asistira Sikimić. S druge strane, to je uradio vrlo loše.
Recommended Posts