casperbgd Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Al zato dobra ova fora sa premijama umesto platama :D
Nemanja Posrbica Posted September 15, 2015 Author Posted September 15, 2015 Pričao sam već, gledao sam par mečeva Martinovića u Steaui, pričao sa njihovim navijačima, tamo je igrao vrlo dobro i beka i štopera. Neki utisak koji sam stekao je da je delovao kao bolja verzija Mikića. Nije sigurno slučajni imao 50+ mečeva za Steauu, koja je za Zvezdu organizovan klub sa boljim igračima. Posle zapalio u Kinu i šta se desilo ko zna. Uglavnom, dali su mu nerealno veliku platu i sada trebaju da plate.
gervasius twinkleminkleson Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Danas Savicevicev 49. rodzendan. Cisto kao izgovor da pogledamo npr ovo https://www.youtube.com/watch?v=3DigDkqVUIA
teacher Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Izgleda da je Vieira i dobar čovek: Можда би Виеира постигао и хет-трик да га у 70. минуту тренер Божовић није повукао из игре и увео искусног Предрага Сикимића. - Био сам изненађен кад сам видео да би требало да напустим терен, али знам да имамо још много квалитетних фудбалера који заслужују шансу.
Milosh76 Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Danas Savicevicev 49. rodzendan. Cisto kao izgovor da pogledamo npr ovo https://www.youtube.com/watch?v=3DigDkqVUIA Midle... kome je danas rodjendan, osim Deji?
casperbgd Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Kako smo mi izgubili tu utakmicu, jel bolji bio Mancester?
MiddleClass Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Midle... kome je danas rodjendan, osim Deji? Šesta Zvezdina zvezda! Jedina prava!
Sokrat Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Kako smo mi izgubili tu utakmicu, jel bolji bio Mancester?Izgubili smo na staro nepisano fudbalsko pravilo da tim koji ne iskoristi šanse bude kažnjen. Razbili smo ih, posebno u 1.poluvremenu, imaš i na ovom klipu neke šanse. Dejo odigrao jednu od najboljih utakmica u Zvezdi, možda i najbolju, ali je Pančev promašivao kao nikad. Miloje odbranio penal, mislim Stivu Brusu. Igrao i 18godišnji Rajan Gigs. Da se igrao revanš, uzeli bi superkup.
darkonet Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 ja i dalje ne verujem kako smo izgubili od Mancestera, koja je nepravda bila ta sezona 92' i igranje po Bugarskoj i Madjarskoj, steta
Cane Vukic Prebranac Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Јао Пантеле Скроз сам био заборавио на овај спектакл.
ljakse Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Izgubili smo na staro nepisano fudbalsko pravilo da tim koji ne iskoristi šanse bude kažnjen. Razbili smo ih, posebno u 1.poluvremenu, imaš i na ovom klipu neke šanse. Dejo odigrao jednu od najboljih utakmica u Zvezdi, možda i najbolju, ali je Pančev promašivao kao nikad. Miloje odbranio penal, mislim Stivu Brusu. Igrao i 18godišnji Rajan Gigs. Da se igrao revanš, uzeli bi superkup. Ta i tekma u Minhenu su dve najbolje Zvezdine tekme koje sam gledao.
katamaran Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Izgleda da je Vieira i dobar čovek: A onda je video Sikimikija kako se sprema da udje pa mu tek onda nista nije bilo jasno.
Milosh76 Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 (edited) Izbori za predsednika FKCZ 11 i 12 oktobra, kandidati ovih dana... Edited September 15, 2015 by Milosh76
levi Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Šteta što je Anđus odbacio kandidaturu, to bi bila vrhunska kampanja. Mada i ovako neće biti nezanimljivo
Recommended Posts