adasevic Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Prvih 20 minuta bilo dobro, onda se ugusila igra. Plavsic mozda najboljo, donald dominantan na sredini. Ostali klimavo. Vered se trudi i dobar je al dzaba kad nece da sutne...
Strahan Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 prva vise ne prenosi nikada? Nema sanse da bude neki yt stream? Od ove sezone samo Arena.
Pokojni Ruxin Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Jel i ovo namešteno? Pitam za sebe, kladio sam se na terzu :(
elementary Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 (edited) Zbog ovakvih timova je Grof i tražio jednog Sikimu, nemamo kome da ubacimo u 16 loptu. Mada ovo forsiranje jednog špica koji nije ni pravi špic u tsl mio ide na živce . Mora bre dva špica protiv ovih bunkera. Edited August 30, 2015 by elementary
Nemanja Posrbica Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 Dobar Plavšić, moramo bolje da se krećemo oko 16. Pre mislim da je do pasive, nego do nemanja prostora. Trebali bi ove da dobijemo, baš dobro kontrolišemo utakmicu kroz posed, čak me je i podsetio meč u par momenata na doba kada smo igrali pod Robijem gostovanja.
adasevic Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Vered je imao onu cistu situaciju na 16m kada je trebalod a sutira. Nikakav blok, sve je lepo uradio i onda bum, pogresna odluka... Ocekujem brzo Jovica, samo je pitanje umesto koga...Katai je neprimetan, ali i on i Vieira koj su slabiji malo danas mogu lako da rese mec. mislim da ce ipak Vered napolje...
Bright Billy Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Dobar Plavšić, moramo bolje da se krećemo oko 16. Pre mislim da je do pasive, nego do nemanja prostora. Trebali bi ove da dobijemo, baš dobro kontrolišemo utakmicu kroz posed, čak me je i podsetio meč u par momenata na doba kada smo igrali pod Robijem gostovanja. problem je samo sto su se ta robijeva gostovanja uglavnom zavrsavala podelom bodova... ovo mora da se napada sa dva klasicna napadaca, u formaciji 442. 5 veznjaka i 2 ofanzivna beka samo prave guzvu na sredini terena, pasovi od 2-3 metra ne resavaju nista - samo trose vreme a iako dodjes do kaznenog 3 njihova igraca vise na ledjima nasem napadacu.
theanswer Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Mitrović crveni, onaj iz Bastije crveni, a u našoj ligi ni faul.
Bright Billy Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Trudi se izraelac al nista mu ne ide, kao i portugalcu.
Recommended Posts