Jump to content

FK Crvena zvezda 2015/16

Featured Replies

U čemu je inače problem sa tim klincima iz Ofka, što ne dolaze kod nas? Jel ne može Terza da sedne i da se pogleda u oči sa njihovim direktorom i da se dogovori da im podigne cenu preko Zvezde

Genijalan tekst! Uz Antonova stize i Rodic koji ce biti TRECI levi bek :lol:

Spominje se i Kolarov

• Author

Zašto bi došao neko u CZ kada može da ide preko, bolji finansijski uslovi i za igrača i za klub. Mada je u Zvezdu Terzić doveo Planića, a bolje da nije. Od igrača OFK Beograda, Zvezdi nije puno igrača interesantno. Zdjelar je igrač Olympiakosa na pozajmici tamo, Dražić, Antonov i Gajić će imati ponude da pređu u inostranstvo. Golman Čupić je vrlo pristojan, ali mi imamo golmana, dok su svi ostali premladi/nedokazani ili prestari/neupotrebljivi za nas. Ako neko od ovih momaka ne nađe transfer, onda jedino mogu da očekujem da pređu kod nas.

To je jasno, ali u Ofku valjda znamo ljude koji znaju ljude. Kako misle da smekšaju upravu Vojvodine za igrača pod ugovorom, a ne mogu da smekšaju upravu Ofka

• Author

To je jasno, ali u Ofku valjda znamo ljude koji znaju ljude. Kako misle da smekšaju upravu Vojvodine za igrača pod ugovorom, a ne mogu da smekšaju upravu Ofka

Niko neće da bude mekan kada mogu da ulete novci iz inostranstva. Inače, naša uprava je dobra i sa upravom Vojvodine.

Niko neće da bude mekan kada mogu da ulete novci iz inostranstva. Inače, naša uprava je dobra i sa upravom Vojvodine.

E da je pokojni Bata živ, na pamet nikome iz CZ ne bi padali igrači iz Vojvodine... :(

Šalu na stranu, meni nije jasno koji bi slepac iz Vojvodinine uprave, osim ako nije dobio konjsku glavu u krevetu,trebao neko da bude, pa da Zvezdi (pro)da igrača...

Sto da ne, ozbiljan smo klub, platezno sposoban, prava sredina za razvoj mladih igraca... 

• Author

Meni je malo ta logika nejasna. Ok, jasno mi je da Vojvodina sebe vidi ravnom Zvezdi i Partizanu, ali tržište je tržište. Ako postoji potreba da se pokrpe finansijske rupe i postoji ponuda koja je finansijski povoljna, ne vidim razlog zašto se ne bi trgovali. Isključujem faktor da Zvezda nema novac.

Edited by Nemanja Posrbica

Genijalan tekst! Uz Antonova stize i Rodic koji ce biti TRECI levi bek :lol:

Treba videti i sa Džonijem Teslom dal bi ostao u klubu...

transfer bomba :lol:  ko da dolazi bar kolarov

s obzirom kako zadnjih par godina igra Kolarov a kako Antonov igra na SP nisam bas siguran da je Kolarov za nas bolje resenje i kad bi postojala mogucnost da se dovede (a nema sanse)

Golman Čupić je vrlo pristojan, ali mi imamo golmana,

Meni ga nesto oko nije uhvatilo, sem utakmice u Pazaru. Dosta golova koje je primio ide njemu na dusu, mislim da nije za Zvezdu.

U čemu je inače problem sa tim klincima iz Ofka, što ne dolaze kod nas? Jel ne može Terza da sedne i da se pogleda u oči sa njihovim direktorom i da se dogovori da im podigne cenu preko Zvezde

verovatno mu je ofka stabilna i dobra kombinacija, pa nece da je rusi zbog zvezde, gde mu je pozicija potencijalno profitabilnija ali i daleko nesigurnija.

Код нас су све најаве трансфера потпуна бесмислица. 

Meni je malo ta logika nejasna. Ok, jasno mi je da Vojvodina sebe vidi ravnom Zvezdi i Partizanu, ali tržište je tržište. Ako postoji potreba da se pokrpe finansijske rupe i postoji ponuda koja je finansijski povoljna, ne vidim razlog zašto se ne bi trgovali. Isključujem faktor da Zvezda nema novac.

Jebem ga, vojvodina je u poslednjih 5-6 godina prodala više igrača u jače lige od Zvezde, i to značjno više igrača...

Ja ne vidim interes ni kluba, ni igrača, da idu u Zvezdu, kad je očigledno da se iz Vojvodine bolje prolazi... Na stranu to što zvezda nema para ni da plati plate, a kamoli transfere...

Dakle, ja jedini motiv mogu da vidim u nekoj uceni i niučemu drugom...

Guest
This topic is now closed to further replies.