porucnik vasic Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Ali ovaj Javor , ja mislio počeli da igraju fudbal , oni po starom, čuvaju rezultat I kad gube. Da su se otvorili gledali bi lepši fudbal, ovako rutinski. Dobar je Javor. Imaju opasne kontre i sreca je sto im je realizacija losa. Zvezda nema napad i ne stvara sanse. Добро је да гледате исту утакмицу. ^_^
elementary Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 (edited) Evo otvorili se u 85 minutu :) I odmah ima prostora . Sve u svemu rutinski, paklena odbrana izdržala 2 meča već . Edited August 23, 2015 by elementary
levi Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Stvarno će da odigra poslednjih 1 min. Blažo ne priča napamet
Dimitrije Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Добро је да гледате исту утакмицу. ^_^ Hajde malo obuzdaj tu tvoju palanacku nadmenost.
casperbgd Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Samo da ostane Ristic na levom beku dok se Ibanjez ne vrati. Bas je odlicno odigrao u oba pravca. Steta sto Vieira nije dao gol, zasluzio je.
katamaran Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Samo da ostane Ristic na levom beku dok se Ibanjez ne vrati. Bas je odlicno odigrao u oba pravca. Steta sto Vieira nije dao gol, zasluzio je. Vracanje Noja bi stvarno bila epska glupost.
Cane Vukic Prebranac Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Steta sto Vieira nije dao gol, zasluzio je. +1 Ристић, Катаи и Доналд одлични.
Nemanja Posrbica Posted August 23, 2015 Author Posted August 23, 2015 Aljkavo drugo poluvreme. Sve u svemu, zasluženo, ali mora bolje. Očekivao sam više danas. Nadam se da će Ristić da uskoro počne da igra u veznom redu.
porucnik vasic Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Hajde malo obuzdaj tu tvoju palanacku nadmenost. Димитрије, уместо да се радујеш као газимо скоро као казнена ти бесниш без разлога. Мени је било интересантно како потпуно различито доживљавате утакмицу.
Nemanja Posrbica Posted August 23, 2015 Author Posted August 23, 2015 I jovanovic je danas dobro odigrao. Imao je onaj grozan ispad u Ip kada se sudario sa Pavićevićem u skoku, pa je levo krilo Javora uzeo loptu i na svu sreću šutnuo pred Rajkovića. Ostatak vremena je bio dobar.
porucnik vasic Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Imao je onaj grozan ispad u Ip kada se sudario sa Pavićevićem u skoku, pa je levo krilo Javora uzeo loptu i na svu sreću šutnuo pred Rajkovića. Ostatak vremena je bio dobar. Од играча његових година логично је да осцилира. Са искуством ти испади код талентованих играча, какав је Вуле постају јако ретки.
Bright Billy Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Imao je onaj grozan ispad u Ip kada se sudario sa Pavićevićem u skoku, pa je levo krilo Javora uzeo loptu i na svu sreću šutnuo pred Rajkovića. Ostatak vremena je bio dobar. Ja sam mislio da su se tad sudarili savo i petkovic. Sto se javora tice, odlicno im funkcionise stoperski tandem. Uopste im nije lako dati gol, zato su valjda i uzeli ovolko bodova.
Milosh76 Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Donald utisak veceri, Ristic odlican na beku, Katai kad hoce ubedljivo najbolji na terenu Cudno smo igrali, kao da su cuvali snagu, bez zelje za napadom. U par navrata smo imali bljesak po 5 minuta gde se vidi da smo za 3 klase bolji Zao mi sto Vieira nije dao gol Sve u svemu, lepo vece na Miticu Sad idu Lucani pa Derbi
Recommended Posts