Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Posted

Mamic u ovakvoj Zvezdi bi uzeo procente od naredne prodaje, tesko da bi uzeo vise para.

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Posted

Neko se nadao Djurdjevicu, potpisuje za Palermo. 

Posted

Neko se nadao Djurdjevicu, potpisuje za Palermo.

Valjda jos juce potpisao.

Posted

Sećam se da kad su komšije igrale u Azerbejdžanu publika se smejala na pomen Sikimića,valjda značilo prezime -muški polni organ :-)

Posted

To je drugi Sikimic :)

Znam da je drugi, zezam se. Ćelavi štoper FKP. Jel još negde igra fudbal?

Sikimić je već obavio nekoliko razgovora sa čelnicima Crvene zvezde, kao i sportskim sektorom, i pristao na brojne uslove. Jedan od njih je da bude svestan da će biti alternativno rešenje, iza Uga Vijeire i supertalentovanog Luke Jovića. Ipak, Božović namerava da ga koristi kao specijalca u trenucima kada ekipa juri rezultat.

Pričao sam Billyju, u Srbiji će 100% da nikne neka nova vrsta fudbalske taktike, brdo specijalaca koji generalo ničemu ne služe. Nek dovedu i Baranina da mu nabacuje iz auta.

Posted

Znam da je drugi, zezam se. Ćelavi štoper FKP. Jel još negde igra fudbal?

Pričao sam Billyju, u Srbiji će 100% da nikne neka nova vrsta fudbalske taktike, brdo specijalaca koji generalo ničemu ne služe. Nek dovedu i Baranina da mu nabacuje iz auta.

Od 2009 igra u Strazburu :O

Imao izlet u Limasol pa se vratio. Stvarno sam bio iznenadjen da jos igra pa u francuskoj, ali sam onda video da se klub nalazi u trecoj ligi.

Posted

Sikimic,kako ljudi znaju sve da sjebu,jedan tovar drva odlazi(Parker,Gavra,Cvele),ali drugi dolazi,ovi prvi nisu isplaceni i posle odakle dugovi,a procenti se broje

Posted

jos kaze treba mu gabaritniji spic, ma daj bre

Posted

Božovićeve preporuke, Rendulić i Sikimić. Kao skaut tu je negde sa Lalatovićevim pojačanjima iz Napretka

Posted

Božovićeve preporuke, Rendulić i Sikimić. Kao skaut tu je negde sa Lalatovićevim pojačanjima iz Napretka

A Donald i Hugo,oni takođe njegovi.

Nego najljutlće se drug Rajo,Orlando neće dobiti priliku.

Očekujem da prodamo bar 2-3 igrača i dovedemo još par pojačanja.

Posted (edited)

Ne znam kakve veze je imao sa Hugom i Donaldom pre Zvezde

Rendulu i Sikimu  je trenirao u Rusiji i zvao ih da dođu. Lalat je zvao Gavrića i Cvetkovića, a Slaviša Kelhara i Pečnika

Ipak dosta zavisi od trenera  :fantom:

Edited by levi
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...