pbg12345 Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 slabo pratim, ali otkud sad mbodj visak? bio je standardan prvih nekoliko kola, a od tad nismo doveli stopera. ako ode koga imamo od zdravih stopera? jovanovica i pavicevica? jel i rendulic nesto povredjen?
casperbgd Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Verovatno se uzdaju u povratak Lukovica. Odbrana nam je bas kriticna, ja se ne bih odricao Mbodja osim u slucaju dvojne registracije. Lukovic je predugo pauzirao i ko zna kako ce izgledati njegov oporavak i sansa za novu povredu, Pavicevic je takodje kilav i prilicno slabiji nego prethodnih sezona, o Rendulicu jos ne znam sta da mislim.
Jozef K. Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Grof precrtao petoricu Samo još da uspeju da ih zavaljaju negde. Ovi plus Noj,Orlando i Kukan su mu bili okosnica tima za evropska blamiranja. Poslao tapatalk
Nemanja Posrbica Posted August 18, 2015 Author Posted August 18, 2015 http://www.mozzartsport.com/vesti/sportski-direktor-zvezde-bice-jos-dolazaka-ali-lune-ce-biti-nase-najvece-pojacanje/113327 Od onih za koje smo zainteresovani bili iz JSL, samo Srnić nije našao uhlebljenje. Krajnje je vreme da ga neko pokupi, samo da bi ga mi preskočili.
Bright Billy Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 - Zaneo sam se u žaru borbe i „zaboravio” sam na ranije dobijeni karton. Napravio sam glupost, a nije mi preostalo ništa nego da se izvinim drugovima i treneru Božoviću. Nisam klinac, ali se dešava meni je iskreno mnogo krivo - jasan je Anđelković
Hamlet Strašni Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Nama nije Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
porucnik vasic Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 slabo pratim, ali otkud sad mbodj visak? bio je standardan prvih nekoliko kola, a od tad nismo doveli stopera. ako ode koga imamo od zdravih stopera? jovanovica i pavicevica? jel i rendulic nesto povredjen? Сиров је он за први тим. Још увек.
katamaran Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Valjda prvo 150k za pozajmicu a ako se posle dokaze da je kreten fiksna cifra.
Nemanja Posrbica Posted August 18, 2015 Author Posted August 18, 2015 Ne samo to, nego se najavljuju silne prodaje i novi igrači. Svaki igrač iz JSL koji se ne preziva Ivanić je višak.
Bane5 Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 (edited) gde ste citali o tim dolascima/odlascima? Blazo Raosavljevic pricao o tome za Mozzart. Edited August 18, 2015 by Bane5
Recommended Posts