Nemanja Posrbica Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 Čak i da ode Savo imamo dodatan problem. Imamo dva izuzetna talenta iz svoje škole fudbala, štopera sa velikim iskustvom plus Mbodja koji bi morali da bez problema reše JSL. Ovako će verovatno da kaširaju Mbodja i da prodaju jednog od klinaca zarad iskustva u borbi za titulu.
Milosh76 Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Lukovic ce mozda biti spreman sredinom jula, a u formu ce uci ko zna kad Savo bi mogao da ode i onda ostajemo sa 2 klinca, Mbodjom i sad Rendulicem Mozda Mbodj odigra zadnjeg veznog, ko zna sta je Grof smislio i zasto je, navodno, trazio Rendulica
adasevic Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Jebote ja vec kreno da zezam komsije za rendulica kad mi se vratio ko bumerang :( bem ti, od sad cutim ko zaliven :(
Nemanja Posrbica Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 (edited) Meni nije jasno dokle će navijači Zvezde da gutaju bajke o Božoviću kao nekome ko treba da donosi prave odluke. Imati par osrednjih timova u CV ne znači da si trenerska legenda, ne znači ni da si osrednji trener. Oni ako ne daju šansu mladim igračima da potvrde talenat, na koji smo potrošili prethodnu sezonu, potpuno su poludeli. Zvezda je za tog Stojanovića imala ponudu Fiorentine pre godinu dana na milion evra, da bi danas drugog dana priprema isti taj Stojanović postao šesti štoper tima. Večeras bi podneo zahtev za raskid ugovora da sam na njegovom mestu. Edited June 13, 2015 by Nemanja Posrbica
Apollo Creed Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Brat Rendula je za nase stopere doktor fudbala.Lukajla na beka.Odbrana-fixed.
MocaVukotic Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 rendulić je obe tekme protiv partizana koje sam ja gledao (prolećni deo i finale kupa) odigrao "ko mator". nije da je partizan neka referenca, ali ipak.... nije baš ni za sprdnju. bar za domaće uslove.
porucnik vasic Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 rendulić je obe tekme protiv partizana koje sam ja gledao (prolećni deo i finale kupa) odigrao "ko mator". nije da je partizan neka referenca, ali ipak.... nije baš ni za sprdnju. bar za domaće uslove. Изгледа да је од Павићевића тренутно бољи. Изгледа да он онда иде.
gervasius twinkleminkleson Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Nek je Rendula ne znam koliko dobar, cini mi se da smo na njegovom mjestu ionako najbolje pokriveni. Inace, ovo mi je omiljeni dio godine, 2 nedelje posto se kukalo kako cemo u Evropu, okle nam pare da prezivimo, dovodimo neke od najboljih igraca lige. Hvala premijeru!
ljuba1 Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 A Gacinovic, Ivanic i Plavsic? Terza je rekao da radi na tome, a on ne bi lagao
Recommended Posts