Strahan Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Sta ovi rade ... Sent from my iPhone using Tapatalk
elementary Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 (edited) Biće dobra tekma , 5 + . A zvuk kasni , ja rekoh prekinuta utakmica , vidim komentator ne reaguje. Edited August 9, 2015 by elementary
kud u maglu Simoviću Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 rajković mora da ode iz zvezde što pre, makar i ne branio 6 meseci svakim danom ostanka tone sve dublje
Jozef K. Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Tradicionalna goleada na Vračaru leti posle 17h Poslao tapatalk
Strahan Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 rajković mora da ode iz zvezde što pre, makar i ne branio 6 meseci svakim danom ostanka tone sve dublje Slažem se + mi se ne sviđa sto ga Maksa trenira. Sent from my iPhone using Tapatalk
Malvo Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 leti lopta, leti, vidim da ovaj kasni sa reakcijom i sve mislim valjda neće u korner da je gurne
elementary Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 (edited) Ovaj Petković se izgleda protreznio, počeo je i da trči. Opasno ga je sjebala povreda . Hoće li ga uvaliti konačno Lučo. Edited August 9, 2015 by elementary
kralj Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Gruja je najbolji Zvezdin igrač. Ovaj Ibanjez kurcu ne valja. Sent from my iPhone using Tapatalk
levi Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Jel to omaž Voždovca svom stadionu, na dresovima? Razumem da ofk ne može da igra na onoj ruini jer nije bezbedna za publiku, ali ovo je ozbiljan skandal da se ovi ljudi koji su napravili moderan stadion teraju u izbeglištvo zato što protivnički huligani i divljaci ne umeju da se ponašaju u civiliziovanom okruženju. Umesto da se stoka protera sa utakmica, oni određuju gde će da se igra i da li će da se igra na uskrs ili na veliki četvrtak. žabokrečina I treba da se raspadnu
San Epifanio Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Jel to omaž Voždovca svom stadionu, na dresovima? Razumem da ofk ne može da igra na onoj ruini jer nije bezbedna za publiku, ali ovo je ozbiljan skandal da se ovi ljudi koji su napravili moderan stadion teraju u izbeglištvo zato što protivnički huligani i divljaci ne umeju da se ponašaju u civiliziovanom okruženju. Umesto da se stoka protera sa utakmica, oni određuju gde će da se igra i da li će da se igra na uskrs ili na veliki četvrtak. žabokrečina I treba da se raspadnu +milijardu
Babu Bhatt Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Jel to omaž Voždovca svom stadionu, na dresovima? Razumem da ofk ne može da igra na onoj ruini jer nije bezbedna za publiku, ali ovo je ozbiljan skandal da se ovi ljudi koji su napravili moderan stadion teraju u izbeglištvo zato što protivnički huligani i divljaci ne umeju da se ponašaju u civiliziovanom okruženju. Umesto da se stoka protera sa utakmica, oni određuju gde će da se igra i da li će da se igra na uskrs ili na veliki četvrtak. žabokrečina I treba da se raspadnu +1 Zanima me bi li bilo ikakve koristi kad bi mogli nekome da se žale, Uefi možda.
Recommended Posts