Milosh76 Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 (edited) Ti si mene pomenuo, ne ja tebe i tako bar 10 poslednjih puta... kako hoces, bitno je da si ti srecan i zadovoljan Peckanje me ne dotice, ako ima smisla, ali kad pomenes besmislicu i to ne prvi put onda tu nesto ne stima Uzivaj Edited August 8, 2015 by Milosh76
harper lee Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 ček, koji ratni zločinac je u pfc upravi? nisam ih pratio poslednjih godinu dana. Milorad Tompus Vucelic, generalni direktor RTS-s izmedju 1992. i 1995. godine.
MangupIzCivilstva Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Ekshli, prozivas, otuda i odlucih da ti vratim. Jebiga, kad sam mao chovjek, nikakav karakter i to :( Al necu vise, obecavam. Ne bih da se uznemiris. Covjek ima pravo, prozvao si ga onako seratorsko frajerski da se vidi ko je dzek sa visprenim smislom za humor a onda i nastavio u istom foka stilu sa lucidnom kerefeka isprikom.
Milosh76 Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Osim sto je on mene prvi pomenuo bez ikakvog povoda, da si se potrudio da procitas sve, nasao bi. Ovako si samo postao mirodjija gde joj nije mesto. Komentar za foku cu da preskocim, forice iz III osnovne sam davno prerastao
pantelia Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Novosti najavljuju ovaj tim: Rajković - Petković, Pavićević, Jovanović, Ibanjez - Grujić, Ristić, Stojanović - Vered, Vijeira, Matos
gervasius twinkleminkleson Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Covjek ima pravo, prozvao si ga onako seratorsko frajerski da se vidi ko je dzek sa visprenim smislom za humor a onda i nastavio u istom foka stilu sa lucidnom kerefeka isprikom. U redu.
teacher Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Novosti najavljuju ovaj tim: nema mbođa? meni on bio najmanje loš uz rajkovića
kud u maglu Simoviću Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 ? zar ibanjez nema argentinski i italijanski pasoš?
katamaran Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 (edited) ? zar ibanjez nema argentinski i italijanski pasoš? Hrvatski. Otkud bi imao italijanski? Cisto sumnjam da je Pavicevic stranac. On je valjda i rodjen u Srbiji edit:Lovcenac u Vojvodini Edited August 9, 2015 by katamaran
kud u maglu Simoviću Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 po wikiju ima hrvatski, a na tm-u italijanski
Recommended Posts