kud u maglu Simoviću Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Kad vi grobari budete isli na svaku Zvezdinu utakmicu kao Milos, onda mozete nesto da pricate.u poslednjih pet godina sam ih gledao više nego miloš
Jozef K. Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Tu su negde po broju poseta Mari Poslao tapatalk
Ryan Franco Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Ao je ovo pokušaj da nam upakujete KUMSa, a da vam prosledimo MIlosha - ne može.
Hamlet Strašni Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 +1000 Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
kud u maglu Simoviću Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 sreća te ne znate moju ružnu prošlost(sadašnjost)
Milosh76 Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 (edited) najbolje od svega je što je milosh latentni grobar. on nas ne tera, on nas zove, kako ne vidite...Naravno da vas ne teram i naravno da vas zovem, bilo bi dosadno bez vas, samo mi smeta patkometrija. Doduse, ko sam ja da vas zovem ili teram :) Doduse i jadan, patetican, da ne kazem deciji, humor npr gervasijusa i par narednih upisa, ali to je ono sto ovaj topic cini velikim. Lakse se prepoznaju smisleni postovi, kad se procita neka takva glupost, Da ne citiram, ocigledno je! Edited August 8, 2015 by Milosh76
Milosh76 Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 (edited) To je taj humor iz VI osnovne.. mozes ti bolje,momce,probaj ne ujedamo ovde Edited August 8, 2015 by Milosh76
porucnik vasic Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Eo sad čitam unazad. Nema trolovanja, što jes jes. али зато... pa tu je i problem kao što kaže premijer na jednu stranu marketinški potencijal u vidu broja ljudi koji navijaju za zvezdu, a na drugu koja je želja potencijalnog oglašivača da mu klijent bude neko čiji je u poslednjih 20 godina korupcija, lopovluk i siva zona. jedna velika slovenačka firma je htela da sponzoriše sport, i rezon im je bio ako sponzorišemo zvezdu i(ili) partizan mrzeće nas druga polovina srbije. i odluka je bila reprezentativni sport. doduše i loš marketing je marketing, al ne verujem da se jubmes banka rukovodila tim geslom Симовић објашњава... Trolujem, jebote. Може ти се. Ne, ali stvarno, sta cete vi na nasem topiku? Ne teram, pitam. Sta pametno moze da se napise o Zvezdi ovih dana? Prenemazete se onoliko zbog notornih stvari u Srbiji kao sto je politicki diktat javnim preduzecima a nesto ne vidim da vam je zasmetalo, bar ne po napisanom broju postova, to sto vam je autenticni ratni zlocinac u upravi. E, to je tema za prenemaganje. Ма где они су против система, само шалови у руке и тај рад...у ужасну каљугу се топић претвара, биће гора него она прошлогодишња на кошарци.
Ryan Franco Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 ček, koji ratni zločinac je u pfc upravi? nisam ih pratio poslednjih godinu dana.
Geo Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 ček, koji ratni zločinac je u pfc upravi? nisam ih pratio poslednjih godinu dana.
gervasius twinkleminkleson Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Naravno da vas ne teram i naravno da vas zovem, bilo bi dosadno bez vas, samo mi smeta patkometrija. Doduse, ko sam ja da vas zovem ili teram :) Doduse i jadan, patetican, da ne kazem deciji, humor npr gervasijusa i par narednih upisa, ali to je ono sto ovaj topic cini velikim. Lakse se prepoznaju smisleni postovi, kad se procita neka takva glupost, Da ne citiram, ocigledno je! +1 Recimo, tvoji postovi. Ocigledno je!
Milosh76 Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 (edited) Apsolutno, bar ne prozivam druge ljude bez logike i povoda... Ako imas problem samnom ima 2 resenja, ignore lista ili PP pa da razjasnimo sta je problem. Treca mogucnost je status quo, da ti provociras kao i do sada, a ja odgovorim kad mi je dosadno... ti biraj Edited August 8, 2015 by Milosh76
gervasius twinkleminkleson Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Ekshli, prozivas, otuda i odlucih da ti vratim. Jebiga, kad sam mao chovjek, nikakav karakter i to :( Al necu vise, obecavam. Ne bih da se uznemiris.
Recommended Posts