katamaran Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 ok. mozes li napisati nesto o jubmes slucaju? mislim da si vec pisao o telekom slucaju
porucnik vasic Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 +1 ocekivano i smesno, rekao bih Написао човек јасно немој да се правиш Енглез кад ниси.
kud u maglu Simoviću Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 jbt. jubmes banka jel odobreno na skupštini akcionara
Dr Arslanagić Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 jbt. jubmes banka jel odobreno na skupštini akcionara Ma da bre... Bolje bi bilo da su im otvorili direkt račun u Upravi za trezor. Oh, wait!
Geo Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Predsednik neke kompanije zvanično napusti upravni odbor, sto valjda implicira da ta kompanija ne produžava saradnju. Naravno da ce uvek biti ljudi kojima to nije logicno, zanimljivo istim onima kojima i drugo poluvreme protiv ofke nije delovalo cudno... Послато са ONE TOUCH 4033X уз помоћ Тапатока
porucnik vasic Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Predsednik neke kompanije zvanično napusti upravni odbor, sto valjda implicira da ta kompanija ne produžava saradnju. Naravno da ce uvek biti ljudi kojima to nije logicno, zanimljivo istim onima kojima i drugo poluvreme protiv ofke nije delovalo cudno... Послато са ONE TOUCH 4033X уз помоћ Тапатока Наравно да нема ту ништа нелогично, јер председник компаније није власник исте, разлози напуштања управног одбора могу да буду различити, можда га наследи друга личности, ово је напросто учитавање. Катамаран је разложно објаснио што Телеком и ова назови банка нису исти случајеви.
katamaran Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 zanimljivo istim onima kojima i drugo poluvreme protiv ofke nije delovalo cudno... Pazi kad moram da te pitam sta buncas ti? Predsednik neke kompanije zvanično napusti upravni odbor, sto valjda implicira da ta kompanija ne produžava saradnju. Naravno da ne implicira. Zanimljivo da je ta utakmica protiv OFK najvise pogodila upravo one ljude koji nikako ne primecuju zanimljive utakmice Partizana.
Jozef K. Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Dakle vrhovnik je razočaran svojim čaušima u fk, pa je poslao dileje da im objasne da treba da se sklone? Poslao tapatalk
Geo Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Pazi kad moram da te pitam sta buncas ti? Naravno da ne implicira. Zanimljivo da je ta utakmica protiv OFK najvise pogodila upravo one ljude koji nikako ne primecuju zanimljive utakmice Partizana. i ja budala, kome sam krenuo da objasnjavam nelogicnosti ...
katamaran Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 (edited) i ja budala, kome sam krenuo da objasnjavam nelogicnosti ... Vidim da ti logika bas ide od ruke Edited August 7, 2015 by katamaran
Geo Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 (edited) Vidim da ti logika bas ide od ruke U tvom svetu , svakako ne... idi crtaj paralelne linije i kolaze , bolje ti ide Edited August 7, 2015 by Geo
kud u maglu Simoviću Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Наравно да нема ту ништа нелогично ma kako ne, opšte poznata situacija u biznisu™ kako ti ono kaže dimitrije, uozbilji se
katamaran Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 U tvom svetu , svakako ne... idi crtaj paralelne linije i kolaze , bolji ti ide Iz ciste pristojnosti ti necu preporuciti cime treba da se bavis. Iako su mi tvoji dometi vrlo jasni.
Geo Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 (edited) Super, i stavi me, molim te, na ignore listu ... Edited August 7, 2015 by Geo
Recommended Posts