Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Posted

Pucajte ali ja zaista ne vidim razliku između Terze i Tončeva sa jedne i Čovića sa druge strane.

Pogledati pod KK CZ.

Posted

Mondo - 

UO Zvezde: Za sada bez ostavki
Posted

Covic doveo zeta. Vidan napredak u odnosu na Dzaju koji je imao suraka. :lolol:

Posted
Sastanak je završen bez konkretnih odluka, a njegov nastavak očekuje se u ponedeljak. Jedino što je izvesno jeste to da Grof Božović, za sada, ostaje trener.

"Terzić i Božović su nudili ostavke, ali su odbijene", rekao je Mijailović nakon sastanka.

Posted

Dajte nek neko ode da zakatanči bitange

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Nece ovi da daju ostavke tako lako.  Oni su se borili noktima i zubima da se dokopaju mesta u Zvezdinoj upravi.  Ovde je potrebna 6. licka da rastera olos koji je zaseo i ne pusta.

Posted

Nece ovi da daju ostavke tako lako.  Oni su se borili noktima i zubima da se dokopaju mesta u Zvezdinoj upravi.  Ovde je potrebna 6. licka da rastera olos koji je zaseo i ne pusta.

Филипено стиже!

Ово је за Минијатуре, Димитрије призива 6. личку. :s_c:

Posted

"Terzić i Božović su nudili ostavke, ali su odbijene", rekao je Mijailović nakon sastanka.

:lol:

Posted

i.....koji klub naredne sezone nastupa pod imenom Crvena Zvezda Beograd?

Biće loto izvlačenje iz bubnja u kojem će biti 20-ak klubova kandidata.

Posted

Meni je ipak najvaznije da se Ted ne uznemiri previse, jedva je podneo sto smo navijali za FMP u kosarci, zamisli sad tako nesto i u fudbalu da se desi :(

Posted (edited)

Javnost zanima da li će Nebojša Čović sesti u predsedničku fotelju u Ljutice Bogdana, na šta je on kratko je odgovorio: “Znate vi koga to treba da pitate” 

tole i vucic zajedno, to bi bio vrhunski sastanak. 

Edited by Takeshi
Posted

Znači i Grof je ponudio ostavku :D :D

Meni se čini da on jedva čeka da dobije otkaz :D

Posted

Tužan je forum bez forumaša koji će da lamentiraju nad dolaskom onog jasena - Leke Tonija.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...