Cane Vukic Prebranac Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Одакле вам те информације, ја прегледах све портале, ништа не пише
Malvo Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Na Mondu piše da je "legla lova". najavljeno odavno da će gazprom početkom meseca da pusti neke pare, ne znam da li redovnu tranšu ili se iskukalo još nešto
katamaran Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 http://www.supersport.rs/fudbal/Nacionalni/29281/odluka-je-blizu-zahtev-delija-ispunjen-kompletna-uprava-podnosi-ostavku-covic-novi-vd-predsednik.html plus famozni rsb
John Coltrane Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Prosto ne verujem,svi podneli ostavke...Da sacekamo potvrdu Ako je to tacno to je prelepa vest.
elementary Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 (edited) Isti djavo da li ostali ili otisli. Toliko je sve propalo da sada i nije previse bitno. Edited August 2, 2015 by elementary
Bright Billy Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 samo pomenusmo cokija i pjanu a grobari nestadose sa topica, kao da ih nikad nije ni bilo
bradilko Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Citat:"Fmp!Fmp" a pjanu je. Pijano pijano odlazi lagano?
dig_chohano Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 samo pomenusmo cokija i pjanu a grobari nestadose sa topica, kao da ih nikad nije ni bilo Ne znam za ostalo groblje, al ja bih jako, jako voleo da Ćoki uzjaše i u FK.
Muwan Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 samo pomenusmo cokija i pjanu a grobari nestadose sa topica, kao da ih nikad nije ni bilo Pa ako je vest tačna ona će em po svojoj važnosti potisnuti sve druge rasprave na topiku em će eliminisati bilo kakvu potrebu da se o FKCZ više išta napiše.
dig_chohano Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Zasto? ako si ozbiljan Zato što sam tako u mogućnosti. Sad bez zezanja, vreme je za end game u srpskom fudbalu i Čović se tu idealno uklapa. Vreme je ili za potpuni kolaps ili za betoniranje ološ struktura sa obe strane brda kroz neko restrukturiranje klubova i na kraju privatizaciju. Ja se nadam kolapsu. Ne samo Zvezde, no svega.
Ryan Franco Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Pa ako je vest tačna ona će em po svojoj važnosti potisnuti sve druge rasprave na topiku em će eliminisati bilo kakvu potrebu da se o FKCZ više išta napiše. Pucajte ali ja zaista ne vidim razliku između Terze i Tončeva sa jedne i Čovića sa druge strane.
Ted Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 i.....koji klub naredne sezone nastupa pod imenom Crvena Zvezda Beograd?
Recommended Posts