Ratamahatta Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Mrtva trka izmedju prvog i treceg. Cini mi se da je kod penala i gosa poleteo ulevo bar pola sekunde pre nego sto je Tukan pucao. Mada iskreno, meni su Rendulic i Planic isti igraci, uopste me ne cudi da im se onakve situacije desavaju i u nenamestenim utakmicama.
Nemanja Posrbica Posted July 21, 2015 Author Posted July 21, 2015 Mada iskreno, meni su Rendulic i Planic isti igraci, uopste me ne cudi da im se onakve situacije desavaju i u nenamestenim utakmicama. Drugačiji tip štopera, podjednake kiksare. Planić je prilično brz štoper koji ima visinu i snagu, ali ih nekako ne koristi, jer se očajno postavlja i slabo razmišlja. Šteta ima dobre fizikalije. Rendulić je samo visoki panj koji mora da bude vođen, a ne da bude vođa odbrane. Ni njemu inteligencija nije jača strana.
Timmi Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Nego, nisam stigao da upitam, koji gol je po vama najproblematičniji protiv OFK Beograda? ozbiljan si?
Ted Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 nisu problematični golovi.....problematično može da bude zašto je ofk faktički prestao da igra. svako bi zabio rafal golova pored protivnika koji prestane da igra.
Muwan Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Malo je 3 miliona za Rajkovica. Beggars ain't choosers, jebiga. Next sale clause je takodje veoma upitna u takvoj situaciji.
Milosh76 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 nisu problematični golovi.....problematično može da bude zašto je ofk faktički prestao da igra. svako bi zabio rafal golova pored protivnika koji prestane da igra. Na 50 stepeni sa igracem manje... da li je to upitno zaista? Evo i sledeceg vikenda ce biti isto toliko stepeni, pa cemo videti kako ce ko igrati. Ni igraci Metalca se nisu ubijali od fudbala kad su primili 3 gola za 15 minuta, ali to je ok, posto je bilo 11 na 11. Cim je 11 na 10 to je problematicno.
Ted Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) na 50 stepeni su i poveli sa 2-0.....valjda su kolektivno doživeli toplotni udar u svlaičionici pa su u nastavku krenuli kako pijana kokoš Edited July 21, 2015 by Ted
Pokojni Ruxin Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) Pripreme, teške noge, igrali su dok su imali snage Grofara dobio tekmu na iskustvo Edited July 21, 2015 by Ruxin
Milosh76 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 tako je, milose, terza voli vojnike bez ociju. I ovaj forum obozava postove bez mozga, kao 90% tvojih. Ajde oladi malo, smaras!
Nemanja Posrbica Posted July 21, 2015 Author Posted July 21, 2015 (edited) ozbiljan si? Ozbiljno pitam. 30 strana ljudi napisali o nameštenom meču, a niko ni jedan jedini sporan detalj nije izneo, sem da je Terzić manje-više gazda u OFK i danas (što je legitiman argument koji su svi znali i pre meča). Novine optužuju Planića za namerno skrivljen penal. Pobednika meča smo znali onog trenutka kada je OFK matematički rešio opstanak u JSL prošle godine. Biće interesantno videti šta će UEFA reći, da li je bilo velikih uplata na "iz 1 u 2" i 7+ pošto oni prate kladioničarsko nameštanje mečeva kompjuterski. Ovo što Ted kaže je logično, ali nije da Zvezda nije imala šansi u Ip, a Dražić je omašio čist zicer minut pre našeg prvog gola i imao je OFK još dve odlične šanse u IIp. Ipak, ovakvih mečeva sam dosta video u JSL već godinama, nešto nisam stekao utisak da su se po novinama prepričavale situacije ko je upadao u svlačionice i koji golovi su pušteni. Epilog ove utakmice sve više liči na obračun oko FSS nego kao borba za realan problem rešavanja prijateljskih mečeva u srpskom fudbalu. Inače, sudija je odsvirao korektno meč, mislim da je imao samo jedan mali kiks na 4-2 kada Andrić nije bio u ofsajdu u jednoj kontri. Nije seckao igru. Pohvale. Edited July 21, 2015 by Nemanja Posrbica
theanswer Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 nije bio nijedan sporan momenat, realno. svi momenti su bili čisti kao suza.
Pokojni Ruxin Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Neki se ponašaju ko da prvi put u životu vide šta se desi kad se razigraju parker i vukan
dukan Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Podsetise me na utakmicu sa vosom 89. Lepo je primeceno da su nas tukli na toj utakmici. Prednjacio je Mihajlovic iako se znalo da ce ubrzo kod nas. Tad se oslikao karakter koji ga nikad nije napustio. Prljav, udari, pobegne, pa se jos previja...to je razlog i zasto nikad nece biti vrhunski trener. Jer je los covek Slazem se sa "kolegama" koji gledaju nase dvoriste. Bas me briga sto su komsije lopovi. Dok smo gledali sebe i evropu, nismo ih ni primecivali a rezultati su se ogledali u osimovom "spremam ih mesec dana a kad udju u tunel, vec su to drugi ljudi". Tole je kriminalac koji zasluzuje dozivotnu i to je jasno. Ali je cinjenica i da nam nisu ukradene titule poslednjih par godina nego smo ih izgubili sa znanjem "vitez vesica, dzaje murinja, tralala terze i sl." Vise je tole pomogao nedozvoljavanjem licenciranja kahrimana i ostalih "pojacanja", izbacivsi u prvi plan rajka, ristica, nego tvorza i kokeza zajedno.
Jozef K. Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Nego, nisam stigao da upitam, koji gol je po vama najproblematičniji protiv OFK Beograda?Prvi, drugi,, (peti, šesti). Najčistiji golovi su Vukanovi. Sumnjiva su i oba ofkina. Podsetise me na utakmicu sa vosom 89. Lepo je primeceno da su nas tukli na toj utakmici. Prednjacio je Mihajlovic iako se znalo da ce ubrzo kod nas. Tad se oslikao karakter koji ga nikad nije napustio. Prljav, udari, pobegne, pa se jos previja...to je razlog i zasto nikad nece biti vrhunski trener. Jer je los covek Slazem se sa "kolegama" koji gledaju nase dvoriste. Bas me briga sto su komsije lopovi. Dok smo gledali sebe i evropu, nismo ih ni primecivali a rezultati su se ogledali u osimovom "spremam ih mesec dana a kad udju u tunel, vec su to drugi ljudi". Tole je kriminalac koji zasluzuje dozivotnu i to je jasno. Ali je cinjenica i da nam nisu ukradene titule poslednjih par godina nego smo ih izgubili sa znanjem "vitez vesica, dzaje murinja, tralala terze i sl." Vise je tole pomogao nedozvoljavanjem licenciranja kahrimana i ostalih "pojacanja", izbacivsi u prvi plan rajka, ristica, nego tvorza i kokeza zajedno. +1 Poslao tapatalk
Recommended Posts