gervasius twinkleminkleson Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Metalac samo da se pazi u prvom poluvremenu da nas ne naljuti.
Nemanja Posrbica Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Odgledao sam ponov meč. Imamo ozbiljan problem u odbrani. Branimo konstantno visokim ofsajdom kontranapade gde su nam štoperi ili spori ili nisu dobro tehnički obučeni, a bekovi prilično ofanzivni i defanzivno limitirani. Na sve to vezni red nije baš dobar defanzivno. Moraćemo da promenimo način odbrane, jer ćemo vrlo lako primati golove, kao do sada.
gervasius twinkleminkleson Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Odgledao sam ponov meč Zasto, pobogu
Nemanja Posrbica Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 (edited) Nisam pogledao juče celo IIp. Ne igramo uopšte dobro u defanzivi, za ova tri meča smo primili malo golova koliko smo trebali. Doduše i napred smo morali da budemo više efikasni. Edited July 20, 2015 by Nemanja Posrbica
dragance Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Da oproste braca cigani, mene ovo uopste vise ne tangira. Ne mogu, iako mi mnogi kazu "nije Tvorza Zvezda, nije Kokeza...". Jeste. Jesu. Kao sto su i kod komsija belosvetska govna na vrhu, velike lopuze i mufljuzi, tako su i kod nas. Ovo je sprdacina, neka se jebu sami pred praznim tribinama. Neka osnuju kao u Tajlandu posebnu fudbalsku ligu koju kontrolise mafija, pa nek namestaju do mile volje, kao i WWF.
pbg12345 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Ponekad mi se čini da je ovo neisplaćivanje plata indirektno možda i dobro za (makar neke) igrače. Atraktivniji su na tržištu jer onaj ko ih kupi često ne mora da plati ništa za njih (oprost dugova u zamenu za čiste papire) i pride može da im ponudi ispodprosečnu ali redovnu platu jer zna u kakvoj su situaciji.pa ovaj deo i nije bas dobar :)
pbg12345 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 nemam reci da opisem ovu terzicevu konferenciju danas :D kakav covic, kakav vucic, sa terzom je nebo granica
pbg12345 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Znam ja, posle 29.7.1989. <_< Inače pored te šestice u prvom kolu prvenstva protiv Slobode, te sezone smo u 2. kolu kupa igrali sa aktuelnim prvakom Vojvodinom. Osećala se želja kod igrača da vrate neke dugove od prethodne sezone Reakcije Čede Marasa :) pimpleri :D barsa da im pozavidi
fandorin Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Znam ja, posle 29.7.1989. <_< Inače pored te šestice u prvom kolu prvenstva protiv Slobode, te sezone smo u 2. kolu kupa igrali sa aktuelnim prvakom Vojvodinom. Osećala se želja kod igrača da vrate neke dugove od prethodne sezone Reakcije Čede Marasa :) Ne samo od prethodne sezone, tri dana pre kupa smo izgubili u prvenstvu u NS 2:1, šampioni nas krljali za sve pare. Piksi besno u kamere rekao da će se potruditi da im u sredu daju 10 golova. Falilo možda 10-ak minuta da se obećanje ispuni. Podsetiću da su za Vojvodinu igrali Miha, Jokan, Šele, Vorkapić, Tanjga, Punišić...
John Coltrane Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) Ko je bio covek iz Metalca a u Partizanu? (ovo sto Terza pominje na presici ) edit: google kaze Dragoljub Vukadinovic Edited July 21, 2015 by John Coltrane
adasevic Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Sto bio? Nije vise potpredsednik, ali jeste u skupstini kluba valjda...
John Coltrane Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Eto vidis, ne bi me cudilo da je to dozivotna funkcija.
Recommended Posts