bradilko Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Miljan je bio stara dobricina.sta je taj radio bokte mazo!placao urednike.sa novinarima se nije mesao.sfrjot bila ipak sredjenija drzava od ovih sadasnjih.fsj je i tada bilo olicenje muljanja.sad je progres umesao prste u svemu pa i u fuzbalu
Bright Billy Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 kao i obicno, kad ovakve svadje krenu, sve je tacno sto pricaju jedni o drugima.
MiddleClass Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Steta sto je forma okasnila nedelju-dvije dana. Kairat bi bio petardiran... :(
Bane5 Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 (edited) malo se ova prica oko utakmice sa ofkom rasipa na dva topika ali da prenesemo sta mirkov danas izjavljuje tanjugu: Podsetimo, mediji su juče, između ostalog, preneli i izjavu ''komesara za integritet takmičenja u FSS'' Milivoja Mirkova, koji je navodno najavio i istragu UEFA povodom dešavanja na utakmici između OFK-a i Zvezde, zbog ''enormnih uplata'' u kladionicama, ali on je danas sve to demantovao, tvrdeći da su novinari ''izvukli iz konteksta'' njegove reči?!''Pričali smo uopšteno, a novinar je malo promenio kontekst. Da je utakmica bila pod sumnjom, bio bih na stadionu. Nije tačno ni da me je zvao Karadžić i tražio istragu. Ja sam samo rekao da UEFA prati sve utakmice, postoji monitoring i ukoliko dođe do naglog pada i skoka uplate, to je sumnja, a ne ukazuje da je namešteno. U ovom slučaju to niko nije rekao", tvrdi Mirkov, a prenosi ''Tanjug''.On takođe zaključuje i da ''neko želi da stvori lošu atmosferu između klubova i FSS'', uz konstataciju da njemu UEFA ništa nije dojavila. Edited July 20, 2015 by Bane5
Milosh76 Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 isto to je izjavio i Vucelic... znaci nije se desilo nista, crva (sumnje) nije ni bilo...
Babu Bhatt Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Steta sto je forma okasnila nedelju-dvije dana. Kairat bi bio petardiran... :(I to usred Kazahstana. via Tapatalk
Ratamahatta Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 plava krv zacjelo Pre bi se moglo reci Miodrag Bozovic Dop. :D
bradilko Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 S kim igramo sledece kolo?igrate sa barajevom.6.liga jugoistok
MiddleClass Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Metalac u gostima :D Iz 1-2 da se zna ko je gazda!
Recommended Posts