Hamlet Strašni Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Izbegli smo situaciju da prvi put u istoriji ispadnemo a da ne damo gol. Ali smo usli u istoriju da smo ispali u prvom predkolu Kad se posle 3-4 kola pojave sva pojacanja, mozda zalicimo na fudbalski tim, a do tada, ko zna sta ce biti 95 smo.ispali od ksamaksa 0-1 0-0 Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Nemanja Posrbica Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 I Škoti ispali na gol u gostima. Jermeni protiv Kairata.
Nemanja Posrbica Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 (edited) Edited July 9, 2015 by Nemanja Posrbica
Kanzas siti zez Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 evo jedne price od pre 5-6 leta o nasem fudbaleru: Blejim ja sa ortakom i zove mene keva na mobilni i kaze: "sine, je l' znas nekog Dusana sto je igrao u zvezdi, sad igra u Turskoj?". Ja razmisljam, ne mogu da se setim, i drug se pre seti da je Andjelkovic. Pitam ja kevu otkud da me to pita. I ona krene:" sad mi je na posao svracala njegova majka i kaze kako joj je sin odlicno igrao u Turskoj, proglasen najboljim igracem lige, ima ponude najjacih evropskih klubova... Medjutim, nije to to. Planira ovo leto da se vrati u CZV, suvise je vezan za CZV i za Srbiju." Ja se valjao po podu dok mi ovo pricala jer je realnost bila da je igrao u drugoj turskoj ligi, nije odigrao ni 10 meceva i vec se znalo da ce raskinuti ugovor sa njim. :D
harper lee Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Trebalo je da se organizuje docek :( Koji je smisao da dizes Noja na balkon kad se ionako ne bi video od ograde?
teacher Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 ma koliko da je bizarna ova slika sa trofejem, mora da postoji neka priča zašto su ga dodelili?
TheBigFlegma Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Koji je smisao da dizes Noja na balkon kad se ionako ne bi video od ograde? Grba bi se videla.
Kanzas siti zez Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 ma koliko da je bizarna ova slika sa trofejem, mora da postoji neka priča zašto su ga dodelili? igrac utakmice valjda
harper lee Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 ma koliko da je bizarna ova slika sa trofejem, mora da postoji neka priča zašto su ga dodelili? Valjda su najbolji igraci obe ekipe dobili trofeje, Rajkovic za Zvezdu a Andjelkovic za Kairat.
teacher Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Valjda su najbolji igraci obe ekipe dobili trofeje, Rajkovic za Zvezdu a Andjelkovic za Kairat. jedino tako i ima smisla. i na slici se vidi nevera da je on dobio neki trofej.
Recommended Posts