Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Crvena zvezda 2015/16

Featured Replies

Samo bi Parkera pustio džabe.

Jel on godinu dana ili pola godine na pozajmici? I jel mu ugovor traje do 2017? Ima sa njim da se napatimo.

• Replies 13.8k
  • Views 863.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Polako, kad odu Hugo i Jovic svi cemo ga prizivati umjesto tandema Orlandinjo-Sikima.

Тим ће у сваком случају бити сачуван за Лигу шампиона, то је оно што је најбитније.

Ako ode Cvetkovic imacemo problema, a tek Gavra kad procveta kod one neznalice iz NS... ode titula

Тим ће у сваком случају бити сачуван за Лигу шампиона, то је оно што је најбитније.

+1

mada ja nikako ne bih zanemario ni ovaj visemilonski + koji terza ostavlja za sobom

samo da potraje on, izdrzi bocne udare ovih vecno nezadovoljnih saljivdzija pa ima i mi za koju godinu da (ponovo) pokoravamo evropu kao sto godinama vec radi preporodjeni ofk

i stadion ce nam ako bog da srece, terzica i vucica uskoro zaliciti na velelpnu karaburmu

• Author

Jel on godinu dana ili pola godine na pozajmici? I jel mu ugovor traje do 2017? Ima sa njim da se napatimo.

Sutra će se pojaviti na prozivci, ali se na njega ne računa.

+1

mada ja nikako ne bih zanemario ni ovaj visemilonski + koji terza ostavlja za sobom

samo da potraje on, izdrzi bocne udare ovih vecno nezadovoljnih saljivdzija pa ima i mi za koju godinu da (ponovo) pokoravamo evropu kao sto godinama vec radi preporodjeni ofk

i stadion ce nam ako bog da srece, terzica i vucica uskoro zaliciti na velelpnu karaburmu

Ruku na srce, ta dva stadiona su uvek bili nalik jedan drugom: ukopani u kosini brda, sa zapadnom tribinom visom od istiocne.  Jedina razlika je u velicini. 

Brat Ibanjez! :Hail:

Mnogo veliki brat. Bas su se okupili sjajni momci, i domaci i stranci, i klinci i ovi matori.

vrh

:Hail:

Očigledno kasne sa objavom intervjua nekih 10,15 dana, inače bi išla i prigodna fotka [emoji4]

attachicon.gifScreenshot_2016-01-10-18-44-12-1.png

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Пази човек на линију. Није као Лука Јовић

Al je lepa ona seka na stolici levo  :naughty:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.