May 31, 20159 yr FPS jeste isti, dakle samo treba da se podesi to. U VLCu samo treba da stisnes J ili H ili tako neko obliznje slovo.
May 31, 20159 yr Ima i online masinica za prepravljanje tajminga titlova... Samo ukucas koliko sekundi pre ili posle i voila.
May 31, 20159 yr Na drugo gledanje, Night on Earth me smorio. Pominjanje Bureta baruta ima smisla, i meni je koncept slican. Odlican crni humor. No, valja imati na umu da frustracija i bes dominiraju argentinskim filmom, kao i jos uvek jako zivo secanje na diktaturu. Film je, kako kaze moja zena, i vrlo latinoamericki u smislu odnosa medju klasama (nesto sto nije zajednicko sa Buretom baruta), plus nesto sto jeste prikrivena nasilje, frustracija i samounistenje. Nije to samo film o osveti kao zajednickom motivu. Preporucujem i jedan argentinski film sa slicnom temom jedne od prica: http://www.imdb.com/title/tt1221141/ poz, buđo, prvo, argentinsko što sam gledao bilo je "zvanična istorija". mučan a izvanredan film o nedelima u vreme vojne hunte. preporuka svima. film o ženi bez mozga sam gledao, nije ostavio neki naročti utisak na mene. ima i boljih. ovo o čemu pišete je na listi porudžbina na kraju, lično. sve najbolje u bračnom životu. uživajte. Edited May 31, 20159 yr by djordje geprat
May 31, 20159 yr poz, buđo, prvo, argentinsko što sam gledao bilo je "zvanična istorija". mučan a izvanredan film o nedelima u vreme vojne hunte. preporuka svima. film o ženi bez mozga sam gledao, nije ostavio neki naročti utisak na mene. ima i boljih. ovo o čemu pišete je na listi porudžbina na kraju, lično. sve najbolje u bračnom životu. uživajte. Hvala, djordje. :)