Calavera Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 FPS jeste isti, dakle samo treba da se podesi to. U VLCu samo treba da stisnes J ili H ili tako neko obliznje slovo.
Kampokei Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Ima i online masinica za prepravljanje tajminga titlova... Samo ukucas koliko sekundi pre ili posle i voila.
đorđe geprat Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 (edited) Na drugo gledanje, Night on Earth me smorio. Pominjanje Bureta baruta ima smisla, i meni je koncept slican. Odlican crni humor. No, valja imati na umu da frustracija i bes dominiraju argentinskim filmom, kao i jos uvek jako zivo secanje na diktaturu. Film je, kako kaze moja zena, i vrlo latinoamericki u smislu odnosa medju klasama (nesto sto nije zajednicko sa Buretom baruta), plus nesto sto jeste prikrivena nasilje, frustracija i samounistenje. Nije to samo film o osveti kao zajednickom motivu. Preporucujem i jedan argentinski film sa slicnom temom jedne od prica: http://www.imdb.com/title/tt1221141/ poz, buđo, prvo, argentinsko što sam gledao bilo je "zvanična istorija". mučan a izvanredan film o nedelima u vreme vojne hunte. preporuka svima. film o ženi bez mozga sam gledao, nije ostavio neki naročti utisak na mene. ima i boljih. ovo o čemu pišete je na listi porudžbina na kraju, lično. sve najbolje u bračnom životu. uživajte. Edited May 31, 2015 by djordje geprat
Budja Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 poz, buđo, prvo, argentinsko što sam gledao bilo je "zvanična istorija". mučan a izvanredan film o nedelima u vreme vojne hunte. preporuka svima. film o ženi bez mozga sam gledao, nije ostavio neki naročti utisak na mene. ima i boljih. ovo o čemu pišete je na listi porudžbina na kraju, lično. sve najbolje u bračnom životu. uživajte. Hvala, djordje. :)
Recommended Posts