Prokleto Djubre Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Kad ste kod toga, kako utice na cenu ako ne zelis nista da radis nego ceo utovar i istovar da urade radnici? Jel radio to neko?
ToniAdams Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 pa zato valjda i uzimas agenciju, ne? u tvom slucaju verovatno samo snizava cenu
Prokleto Djubre Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Ja sam ceo jedan radni dan proveo kao selica (strucni naziv za coveka koji seli ljude)! Verujem da se i dan danas u tim krugovima mogu cuti legende o mojoj borbi s kaucem preseljenim u potkrovlje do koga nema stepenica. Mislio sam da su ove cene kad samo iznajmis kombi, al ako oni sve rade to znaci i manje muke i vise stvari koje cu nakon selidbe i dalje imati.
Valk Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Ako nekome bude zatrebao kombi za prevoz stvari, imam da preporučim odlične likove.
foto Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 ovo vredi svakog dinara. pa neka se i kezi, isrtpecu ga. opet vidim neki prilog koji me uverava da mi i japanci ne zivimo na istoj planeti, a nikada nisam stedeo na tim firmama za selidbe od kojih je svaka bila na preporuku. 2
Recommended Posts