Max Morlock Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Sve po planu, Nishi uzeo i drugi... Red je da se Conga u dresu fudbalskog sudije zaustavi sad i ovde. ;)
189- Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 uospte nisam iznenadjen pobedom wawrinke. cak sam to i hteo napisati da ne bi bilo iznenadjenje ali nisam hteo da jinxujem hehe nadam se da nishikori moze do preokreta. bas sam iznenadjen tsongom.
renne Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Kad krecu pripreme Bayernu? Treba nam Svajni i za Wimbledon :DMisliš Mančesteru
freakns Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 Tsonga je car, svi koji misle drugacije neka pate :P
Arkadija Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Misliš Mančesteru kad kažeš Mančester, misliš junajted?
Max Morlock Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Ma da... pogrešan Manchester ;) Sent from stolen SM-N910C using drugs
renne Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 kad kažeš Mančester, misliš junajted? naravno, jedno je jedinstvo
Aineko Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Ja se nikad do sad nisam kladila ali sad sam stavila pare na tri potencijalna ishoda: Nadal dobija nocas, Djokovic ispada u polufinalu i Djokovic runnerup. Kvote i moje uplate su takve da sta god od ovog da se ostvari ja dobijam nazad vise od ukupno uplacenih para... dakle, ili ce ovaj konacno da uzme RG ili cu ja da idem na teskom mukom zaradjene cupcakes. Inace kvote da Djokovic izgubi u polu- ili finalu su 6 i 8.
borris_ Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Danas max 23-23 C Jutros mala kisa ali brzo je prestala. Oblacno za sada.
Recommended Posts