Max Morlock Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Polufinale ako vidi, bog da ga vidi... Sent from stolen SM-N910C using drugs
goofs Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 @goofs ako si nadalov navijac, definitivno. Bogme, Stan je tukao Nadala vec u jednom finalu. Tripujem verovatno, ali misljenja sam da sta god Fedja pruzio da se Novak pita i tu je kraj. S druge strane, ovaj ume da krene da zapinje i da poludi, i znao je da pravi opasnih problema Novaku, a i sigurno bi igrao rastereceniji od Fedje.
Max Morlock Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Jbt... Sten potpuno zaboravio da se raspadne :o Sent from stolen SM-N910C using drugs
Zet Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Ako dobro kupim informacije, ovo je čudo koje je palo, sa sve šiljcima:Šiljci su tu da se golubovi ne bi poseravali na dotično mesto. Nešto kao ovo
Max Morlock Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 (edited) Nishi uzeo set Conzi... ;) Sent from stolen SM-N910C using drugs Edited June 2, 2015 by Max Morlock
goofs Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Vavrinka dobio i maltene sto nije poceo da se izvinjava na mrezi zbog toga.
Arkadija Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Koliko god navijali za Novaka, neko bi trebalo da Smiljana Banjca uputi da se vrhunski sportisti ne takmiče da uđu u polufinale na sva 4 GS-a, već da pobede, pošto je rekao nešto u stilu " e, još da Vavrinka uđe u polufinale Vimbldona, pa da objedini sve slemove", tako neki idiotluk
koksy Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 pa Banjac, jebiga. nego,ne gledam: jel Mirka na infuziji?
Musky Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Neverovatno... Vavrinka je tokom celog meča, na pauzama, žurio do stolice... da im se ne sretnu pogledi kod mreže. Da sam ja ovako oprao Federera, pa skin'o bi se na spido kupačice, i potpisao krvlju na objektiv kamere... pa nek crknu dušmani...seremimse u onaj aplauz na kraju meča.
Recommended Posts