svashtabezneshto Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Sviđa mi se zet. I sviđa mi se što egzaltirano navija. Ceo boks deluje kao dobra ekipa koja se dobro zabavlja. Super su:)
Max Morlock Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Novak sutra dizađe u anine šarene gaće Sent from stolen SM-N910C using drugs
wall Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Sviđa mi se zet. I sviđa mi se što egzaltirano navija. Ceo boks deluje kao dobra ekipa koja se dobro zabavlja. Super su:) Samo da je ne iskoristi pa ostavi. Švabo je to ^_^ Istina, lepo sve to izgleda.
Timmy Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Sviđa mi se zet. I sviđa mi se što egzaltirano navija. Ceo boks deluje kao dobra ekipa koja se dobro zabavlja. Super su:) Snimak sad iz tunela nje i tima bas to potvrdjuje.
Timmy Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Safarova i Muguruza su igrale juce svoje meceve. Prvi set im bio dosta dug, ako odu u treci set polipsace. Dan pauze svakako imaju sutra, ali opet. Jak je ovo tempo, 3 meca u 4 dana.
Aineko Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Anchi! Anchi! Sto mi drago! :) Nadam se da ce me RG drzati budnu sve do ponedeljka!
189- Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Ma nisam ni ja ocekivao bas ovo, samo me nerviralo onoliko pljuvanje posle par meseci ocajne igre (nije se ni uvazavalo to sto je bila i povredjena i sto je imala odlicnu sezonu iza sebe). Jbga, vole Srbi da se poseru vise nego leba da jedu. ja sam bio medju onima koji nisu ocekivali ovakvav rezultat. drago mi je da nisam bio u pravu i da me je dementovala.
svashtabezneshto Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 (edited) User Actions Following Roland GarrosVerified account@rolandgarros All of the emotions! See @AnaIvanovic's post match celebration in the corridors of #Chatrier with her team. #RG15 https://amp.twimg.com/v/ca75dcd7-14f0-43c2-bf5c-fdbc25a160e7 … Reply Retweet Favorite More Edited June 2, 2015 by svashtabezneshto
Kanzas siti zez Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Kad krecu pripreme Bayernu? Treba nam Svajni i za Wimbledon :D
Drug Chabor Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Safarova dobila Muguruzu, biće teško u polufinalu. Prilično loš match-up za Anu, 5:3 za Safarovu u međusobnim duelima, s tim što su Anine prve dve pobede bile još 2007 i 2008.
banecare1 Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 krenuo u akciju da skupljam spance za sutra, ali oni vec kukaju kako ce biti dosadno, zna se pobednik i sl. "I know the winner already but hope it will be not boring" "I will be very surprise if Nadal can do something tomorrow" necu da se igram tako, ima da gledam sa nemcima nasim najvecim prijateljima.
Timmy Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Odlicno je danas odigrala Safarova. Ako Ana odigra kao danas bice blagi favorit.
freakns Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 Tsonga za sada bez lubrikanta delje japanca. Nishikori ne zna sta mu se desava.
Recommended Posts