Jump to content

Roland Garros 2015

Featured Replies

Nema razloga da "ovo sutra" ide u više od 3 seta.

Btw, kad se igra sutra?

Sent from stolen SM-N910C using drugs

Djovak dobija Nadala pa gubi od Andyja. mmw

igra se nakon jednog zenskog meca u 2.

najveci neprijatelj srpskog naroda rekao da ce djokl razbucati nadala ako bude manje od 25 stepeni. :fantom:

Ozmov intervju sa Kim http://www.b92.net/sport/rolandgarros2015/ozmo-na-sljaci.php?yyyy=2015&mm=06&dd=02&nav_id=999289 Ne znam da li ga pratite, lepo izvestava sa RG, ima zanimljivih detalja, intervjua...

Tek popodne izlazi raspored za sutra. Mislim da ce Novak i Rafa igrati npr drugi na PC iza jednog zenskog meca. Nece ih sigurno staviti da igraju pre 3 - 4, a nece ni rizikovati sa kasnijim planom da se ne oduze prethodni mecevi.. Pa je realno tih 3-4

• Author

najveci neprijatelj srpskog naroda rekao da ce djokl razbucati nadala ako bude manje od 25 stepeni. :fantom:

wilander?

Moj pametni telefon kaze da ce biti 21°.  :fantom:

... Mislim da ce Novak i Rafa igrati npr drugi na PC iza jednog zenskog meca. Nece ih sigurno staviti da igraju pre 3 - 4, a nece ni rizikovati sa kasnijim planom da se ne oduze prethodni mecevi.. Pa je realno tih 3-4

Super, sutra ionako blejim do 6 na poslu... taman da ispratim ovo pa da palim kući...

...u 8 :P

@ freak ko drugi.

treba da igra vise dropshotova u ovaj vjetar. Cini se da je u prednosti igracica na ovoj strani.

počela ana?

Počela, vodi 4:1.

5:2 ... u forhend vinerima 12:0 za Anu... Svitolina je za sad bulja.

Sent from stolen SM-N910C using drugs

Baš dugo nisam gledala Anu. (Nemam živaca za bacanje.)

Danas na terenu izgleda fenomenalno.

Pisite rez. za nas iz poslednjih klupa

6:3 3:1