June 2, 20159 yr Nema razloga da "ovo sutra" ide u više od 3 seta. Btw, kad se igra sutra? Sent from stolen SM-N910C using drugs
June 2, 20159 yr igra se nakon jednog zenskog meca u 2. najveci neprijatelj srpskog naroda rekao da ce djokl razbucati nadala ako bude manje od 25 stepeni.
June 2, 20159 yr Ozmov intervju sa Kim http://www.b92.net/sport/rolandgarros2015/ozmo-na-sljaci.php?yyyy=2015&mm=06&dd=02&nav_id=999289 Ne znam da li ga pratite, lepo izvestava sa RG, ima zanimljivih detalja, intervjua... Tek popodne izlazi raspored za sutra. Mislim da ce Novak i Rafa igrati npr drugi na PC iza jednog zenskog meca. Nece ih sigurno staviti da igraju pre 3 - 4, a nece ni rizikovati sa kasnijim planom da se ne oduze prethodni mecevi.. Pa je realno tih 3-4
June 2, 20159 yr Author igra se nakon jednog zenskog meca u 2. najveci neprijatelj srpskog naroda rekao da ce djokl razbucati nadala ako bude manje od 25 stepeni. wilander?
June 2, 20159 yr igra se nakon jednog zenskog meca u 2. najveci neprijatelj srpskog naroda rekao da ce djokl razbucati nadala ako bude manje od 25 stepeni. Moj pametni telefon kaze da ce biti 21°.
June 2, 20159 yr ... Mislim da ce Novak i Rafa igrati npr drugi na PC iza jednog zenskog meca. Nece ih sigurno staviti da igraju pre 3 - 4, a nece ni rizikovati sa kasnijim planom da se ne oduze prethodni mecevi.. Pa je realno tih 3-4 Super, sutra ionako blejim do 6 na poslu... taman da ispratim ovo pa da palim kući... ...u 8 :P
June 2, 20159 yr treba da igra vise dropshotova u ovaj vjetar. Cini se da je u prednosti igracica na ovoj strani.
June 2, 20159 yr 5:2 ... u forhend vinerima 12:0 za Anu... Svitolina je za sad bulja. Sent from stolen SM-N910C using drugs
June 2, 20159 yr Baš dugo nisam gledala Anu. (Nemam živaca za bacanje.) Danas na terenu izgleda fenomenalno.