May 31, 20159 yr Mislim da je Svajni nesto najbolje sto je Ani moglo da se desi :) Za polufinale verovatno sa Svitolinom. U Madridu ju je Ana lagano dobila.
May 31, 20159 yr Možda ja pogrešno "učitavam" stvari, ali imam utisak da ima malo i do zeta [emoji2]... Ipak Ani samopouzdanje nikad nije bilo jača strana, a očigledno je da se hrani time što ima neko ko je podržava (ne uzimajući u obzir familiju)... Možda grešim, ali takav sam utisak stekao gledajući ovih par mečeva na RG... Sent from my A0001 using Tapatalk
May 31, 20159 yr Kada je Ana poslednji put ušla u drugu nedelju nekog GS-a? U Australiji valjda kad je dobila Serenu
May 31, 20159 yr Jbte pre neki dan gledamo Anu i stvarno svi navijaju za nju niko da kvari, ona je nekako prijatna i kad pravi gluposti... Onda uđe pametnjaković sa pričom ko ima više para ona ili svajni...???? Poslato sa WC šolje by BVK
May 31, 20159 yr Zimonja i Matkovski dobili prvi set 1/8 finala protiv Mareja i Peersa. ... Dobili i drugi. U 1/4 finalu protiv brace. Edited May 31, 20159 yr by Timmy
May 31, 20159 yr Conga uzeo prvi set protiv Berdiha, ima brejk prednosti u drugom, 2:1. Fromhot ne radi. edit: Jos jedan brejk Conge, 4:1 Edited May 31, 20159 yr by reg
May 31, 20159 yr Mozete pratiti sve utakmice na http://www.francetvsport.fr/ ali morate biti u fr (ili preko VPN-a)