harper lee Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 kakav crni Kokkinakis. Novak igra ko posran... sreca te Kokkinakis nema kvalitet da ga pritisne, pa bi trebalo da prodje ovo i u sleep walking modu. eo, 6-4 prvi set, easy ride Ne zajebavaj. Ovo je tipican mec za favorita koji je potpuno uveren da ne moze da izgubi i ima mec pod kontrolom sve vreme. Da je igrano 20 setova svih 20 bi se zavrsilo ovako.
reg Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 (edited) Kakva demonstracija sile Nadala...u odnosu na sudije. Odigrali su 8 poena a jedno 4-5 mu je trebalo vise od 20 sekundi. Edited May 30, 2015 by reg
Mil@n Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Ja tako godinama gledam preko satelita, odlični kanali Pa zar to nije leemontv bivši?
Arkadija Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Odgledala sam Ferera i Bolelija, većinu meča. U odnosu na Đokovića, tačno se vidi da Ferer mora da igra najbolje što može, i najjače udarce i najbolje trčanje da bi pobedio. Iako to rezultat ne pokazuje, jer je bilo na kraju 3:2 u setovima, od kojih je Ferer poslednja dva dobi sa 6:0 i 6:1 , to uopšte nije bio lak i rutinski meč.
renne Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Pa zar to nije leemontv bivši? Nemam ti ja pojma, ne pratim strimove
Max Morlock Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 (edited) Go Vika! ;) (6:3 prvi set) Edit: ...i brejk u drugom za 2:1 Sent from stolen SM-N910C using drugs Edited May 30, 2015 by Max Morlock
duda Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 na planini sam, ne gledam ništa. naravno, dolazim kući na vreme za okršajtm zanima me da li je neko gledao soka, taj dečko ima perspektivu, da li bi kol'ko već prekosutra mogao da nam priredi malo iznenađenje
Max Morlock Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 (edited) Serena vratila brejk i sad izgleda da uzima i drugi... i drugi set... Edit: i uzela drugi... mada joj je set loptu poklonio sudija. <_< Sent from stolen SM-N910C using drugs Edited May 30, 2015 by Max Morlock
keitel Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 na planini sam, ne gledam ništa. naravno, dolazim kući na vreme za okršajtm zanima me da li je neko gledao soka, taj dečko ima perspektivu, da li bi kol'ko već prekosutra mogao da nam priredi malo iznenađenje Nisam ga gledao na ovom turniru, ali dečko već ima servis i forhend među top 5, trenutno. Količina spina koju generiše iz forhenda može da se poredi sa sledećim protivnikom. Problem je, kao i kod svih Amera, bekhend. Baš sam ovih dana gledao klip koji je neko postavio na mtf-u, gdje se do detalja objašnjava koliko mu je taj udarac tehnički nepravilan.
freakns Posted May 30, 2015 Author Posted May 30, 2015 Ne zajebavaj. Ovo je tipican mec za favorita koji je potpuno uveren da ne moze da izgubi i ima mec pod kontrolom sve vreme. Da je igrano 20 setova svih 20 bi se zavrsilo ovako. pa to. ko posran :D njemu je jednostavno dosadno... jedino kada ga je Nieminen pritisnuo, malo je pojacao. ostalo vreme, sleep walking, jer mu vise i ne treba Nisam ga gledao na ovom turniru, ali dečko već ima servis i forhend među top 5, trenutno. Količina spina koju generiše iz forhenda može da se poredi sa sledećim protivnikom. Problem je, kao i kod svih Amera, bekhend. Baš sam ovih dana gledao klip koji je neko postavio na mtf-u, gdje se do detalja objašnjava koliko mu je taj udarac tehnički nepravilan. nisam gledao klip, ali covek igra BH ko da ce da udari jednom rukom. leva ruka mu samo smeta. postavlja se kao za FH, reket mu ide od dole, samim tim tesko da moze da udari flat, plus udara lopticu mnogo ispred sebe pa je i svaka paralela izazov. za bolji BH on mora drugacije da se postavi za udarac, ali nesto mi se cini da je to u njegovim godinama nemoguce ispraviti. nisam teniski trener pa ne znam koliko je ovo nepravilno, ali je definitivno neefikasno doduse, i FH mu je jako cudan, pa generise neverovatan power, tako da sta ja znam, mozda samo treba jace da uvezba BH :D
ivy Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Serena da dodje na stakama bez jedne noge moze da pobedi svaku teniserku danasnjice..jos uvek :/
Max Morlock Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Jbg... tako nekako. Sent from stolen SM-N910C using drugs
renne Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Eurosport:A. Ivanovic (SRB)[7] v E. Makarova (RUS)[9]J.W. Tsonga (FRA)[14] v T. Berdych (CZE)[4]završnica meča G. Monfils (FRA)[13] v R. Federer (SUI)[2]L. Safarova (CZE)[13] v M. Sharapova (RUS) Eurosport 2: E. Svitolina (UKR)[19] v A. Cornet (FRA)[29]K. Nishikori (JPN)[5] v T. Gabashvili (RUS)start G. Monfils (FRA)[13] v R. Federer (SUI)[2]F. Pennetta (ITA)[28] v G. Muguruza (ESP)[21]
Recommended Posts