Aleksandar88 Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Hvala Doni, serija neiznuđenih u pravom trenutku.
reg Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 (edited) Da li to Ana igra sjajno ili je ova mala baš loša? Neću da gledam da svojim prisustvom ne bih narušila kosmičku ravnotežu. Obe raspaljuju i idu na vinere, "truck on steroid" sto bi rekao Tipsa. Prosecna razmena je 4-5 udaraca, nema varijacija, nista ne propustas. edit: Ivanovic i dosta bolje servira Edited May 29, 2015 by reg
Max Morlock Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Ana ipak bambusa ovu malu bez pardona, kriza je izgleda bila prolaznog karaktera... 5:2 u drugom....
Arkadija Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 (edited) Jel meč trajao sat vremena. edit: mislila sam neki lepši post da napišem za 4000. Čestitke Ani. Edited May 29, 2015 by Arkadija
Aineko Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 kako Ani dobro stoji crna oprema. i ceo ovaj set sa sorcem i patikama - mnogo mi se svidja kombinacija! (poslednji gem nisam smela da gledam, samo refreshujem ovu stranicu :P ). Inace vidim da ste komentarisali da je nabacila kilazu. ja se secam kad sam je gledala uzivo 2012, ona je bila premrsava, gledas je i izgleda kao da ce se prelomiti. sad, bar na tvu, izgleda super.
Time Crisis Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 kako Ani dobro stoji crna oprema. i ceo ovaj set sa sorcem i patikama - mnogo mi se svidja kombinacija! (poslednji gem nisam smela da gledam, samo refreshujem ovu stranicu :P ). Inace vidim da ste komentarisali da je nabacila kilazu. ja se secam kad sam je gledala uzivo 2012, ona je bila premrsava, gledas je i izgleda kao da ce se prelomiti. sad, bar na tvu, izgleda super. Definitivno je nabacila nešto mesa na koske
Mil@n Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 kako Ani dobro stoji crna oprema. i ceo ovaj set sa sorcem i patikama - mnogo mi se svidja kombinacija! (poslednji gem nisam smela da gledam, samo refreshujem ovu stranicu :P ). Inace vidim da ste komentarisali da je nabacila kilazu. ja se secam kad sam je gledala uzivo 2012, ona je bila premrsava, gledas je i izgleda kao da ce se prelomiti. sad, bar na tvu, izgleda super. Ono je bilo strašno u šta se bila pretvorila, bila je kostur. Pozdravljam povratak na stare kilograme. :)
Recommended Posts