May 29, 20159 yr Da li to Ana igra sjajno ili je ova mala baš loša? Neću da gledam da svojim prisustvom ne bih narušila kosmičku ravnotežu. Obe raspaljuju i idu na vinere, "truck on steroid" sto bi rekao Tipsa. Prosecna razmena je 4-5 udaraca, nema varijacija, nista ne propustas. edit: Ivanovic i dosta bolje servira Edited May 29, 20159 yr by reg
May 29, 20159 yr Ana ipak bambusa ovu malu bez pardona, kriza je izgleda bila prolaznog karaktera... 5:2 u drugom....
May 29, 20159 yr Jel meč trajao sat vremena. edit: mislila sam neki lepši post da napišem za 4000. Čestitke Ani. Edited May 29, 20159 yr by Arkadija
May 29, 20159 yr kako Ani dobro stoji crna oprema. i ceo ovaj set sa sorcem i patikama - mnogo mi se svidja kombinacija! (poslednji gem nisam smela da gledam, samo refreshujem ovu stranicu :P ). Inace vidim da ste komentarisali da je nabacila kilazu. ja se secam kad sam je gledala uzivo 2012, ona je bila premrsava, gledas je i izgleda kao da ce se prelomiti. sad, bar na tvu, izgleda super.
May 29, 20159 yr kako Ani dobro stoji crna oprema. i ceo ovaj set sa sorcem i patikama - mnogo mi se svidja kombinacija! (poslednji gem nisam smela da gledam, samo refreshujem ovu stranicu :P ). Inace vidim da ste komentarisali da je nabacila kilazu. ja se secam kad sam je gledala uzivo 2012, ona je bila premrsava, gledas je i izgleda kao da ce se prelomiti. sad, bar na tvu, izgleda super. Definitivno je nabacila nešto mesa na koske
May 29, 20159 yr kako Ani dobro stoji crna oprema. i ceo ovaj set sa sorcem i patikama - mnogo mi se svidja kombinacija! (poslednji gem nisam smela da gledam, samo refreshujem ovu stranicu :P ). Inace vidim da ste komentarisali da je nabacila kilazu. ja se secam kad sam je gledala uzivo 2012, ona je bila premrsava, gledas je i izgleda kao da ce se prelomiti. sad, bar na tvu, izgleda super. Ono je bilo strašno u šta se bila pretvorila, bila je kostur. Pozdravljam povratak na stare kilograme. :)