Jump to content

Roland Garros 2015

Featured Replies

Hvala Doni, serija neiznuđenih u pravom trenutku.

Da li to Ana igra sjajno ili je ova mala baš loša?

Neću da gledam da svojim prisustvom ne bih narušila kosmičku ravnotežu.

Obe raspaljuju i idu na vinere, "truck on steroid" sto bi rekao Tipsa. Prosecna razmena je 4-5 udaraca, nema varijacija, nista ne propustas.

edit: Ivanovic i dosta bolje servira

Edited by reg

ooooo, trapava rešenja za lep poen na kraju. brejk.

Ana ipak bambusa ovu malu bez pardona, kriza je izgleda bila prolaznog karaktera... 5:2 u drugom....

Meč lopta

Auh, kakav orgazmički krik Ane na 40:40... :s_d:

52 minuta!

Jel meč trajao  sat vremena. 

edit: mislila sam neki lepši post da napišem za 4000.

Čestitke Ani.

Edited by Arkadija

Gazi kao Bajern :Hail:

kako Ani dobro stoji crna oprema. i ceo ovaj set sa sorcem i patikama - mnogo mi se svidja kombinacija! (poslednji gem nisam smela da gledam, samo refreshujem ovu stranicu :P ). Inace vidim da ste komentarisali da je nabacila kilazu. ja se secam kad sam je gledala uzivo 2012, ona je bila premrsava, gledas je i izgleda kao da ce se prelomiti. sad, bar na tvu, izgleda super.

kako Ani dobro stoji crna oprema. i ceo ovaj set sa sorcem i patikama - mnogo mi se svidja kombinacija! (poslednji gem nisam smela da gledam, samo refreshujem ovu stranicu :P ). Inace vidim da ste komentarisali da je nabacila kilazu. ja se secam kad sam je gledala uzivo 2012, ona je bila premrsava, gledas je i izgleda kao da ce se prelomiti. sad, bar na tvu, izgleda super.

Definitivno je nabacila nešto mesa na koske

Lucky panties su opet prelomile ;)

Ono je bilo strašno u šta se bila pretvorila, bila je kostur. Pozdravljam povratak na stare kilograme. :)

+1 vratio se stomacic  :naughty: