Jump to content
IGNORED

Roland Garros 2015

freakns

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

379

• Timmy

221

• Max Morlock

175

• duda

167

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ko zna o cemu je novak ovde razmisljao lmao

Posted (edited)

Kakav kralj je ovaj Berlocq... tako je stručno iznervirao i Gaskea i publiku da me ne bi čudilo da neko i pripuca na njega sa tribina :lolol:
Sent from stolen SM-N910C using drugs

Edited by Max Morlock
Posted

Kirgios ima dobre sanse protiv Mareja

Posted

Ima sanse ali mislim da nece proci. Ne moze on da odservira asova koliko Marej moze da ga smori pimplanjem dok ovaj ne pogresi.

Posted

Sajt mi blokira kompjutor, jel moguće da je tako loše napravljen? sramota stvarno... ne mogu ni da pogledam žreb jbt :frust:

Znači Ana na Lenglen :isuse: protiv male Donne :isuse: prvi meč dana :isuse: prvi put se sastaju :isuse: ne nadam se ničemu pa nek bude kako biti mora ( :isuse: )

Interesantno 3. kolo, Nole protiv Kokinakisa, Marej protiv Kyrgiosa, Federer protiv Dzumhura... jedino Nadal ima "starijeg" Kuznetsova. Dali će neko izgubiti skalp (bar set-dva) od mladih nada tenisa?

Posted

sajt je ocajan...

navijam za Kyrgiosa u 3. kolu. u ovoj situaciji bolje tako. 

Posted

UjcG666QYKeKJCW1s69k_Rafa%20RG%20meme!.j

:lolol:

CGKSDwBUIAEzLcs.jpg

rofl

Fuck me, ove dve su jezivo dobre :0.6: :0.6:  ...ali ova druga je posebno surova :Hail: :Hail: :Hail:

Posted

Ana Ivanovic napravila brejk i uspela da ga potvrdi nakon odlicno odigranog poena na brejk lopti. Fist pump na svaki poen. 

Posted (edited)

hvala

Ana Ivanovic napravila brejk i uspela da ga potvrdi nakon odlicno odigranog poena na brejk lopti. Fist pump na svaki poen. 

Da, to je to. Anin raspad je u toku :fantom:

Evo 4-0 ali pustila joj je prvi poen u petom gejmu :isuse:  poen, pa gejm, set i tako...

Edited by mlatko
Posted

Najopasniji rezultat, sad je frka