Max Morlock Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Štepanek - Berdih... Slime wars. U ovakvim trenucima izum poput kašikare u obliku i u boji teniske loptice bio bi sasvim opravdan
freakns Posted May 27, 2015 Author Posted May 27, 2015 Ih, što mu je razlog "mama, mene učiteljica mrzi" BTW, koliko ima tih sudija koji sude GS ? Na RG ima 16 terena, jel su i sudije rangirane nekako, pa ne može da se desi da najboljima sudi neki početnik, koga su zbog hira neke zvezde, prebacili sa terena br 15, na Suzan Leglen? ma nije to... nego zamisli igraca koji se vraca sa pauze, i kaze ti "mislim da sam pogresno obukao sorts" pa ja bi se izvalio gore od Bernandesa. mislim da bih se toliko smejao da bih mu dozvolio da obrne strane bez kazne... epic jbt, ali epic Štepanek - Berdih... Slime wars. U ovakvim trenucima izum poput kašikare u obliku i u boji teniske loptice bio bi sasvim opravdan ili neka prirodna katastrofa... ono, Sexy odigra drop voley, Berdshit stigne, i momentu vracanja grom spici u mrezu, i sprzi obojicu
Timmy Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Zanimljivi mecevi u toku. Momfis i Svarcman igraju peti set, a Berdih i Stepanek treci, 1:1 trenutno.. Viktor i Filip igrali dubl i dobili prvi set protiv Bopane, ali ipak ispali.
keitel Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Za sada ima dosta iznenađenja i to po pravilu ispadaju oni koji bi mogli da zagorčaju život glavnim favoritima. Izgleda da će najbolji ipak biti u završnici.
Cash Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 (edited) Krenula je Ana i Svajni je u njenom boxu. Edited May 27, 2015 by Cash
Max Morlock Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Da li ima lucky ćicega? (Nisam kraj TVa :( jbg.) Sent from stolen SM-N910C using drugs
Musky Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 (edited) ma nije to... nego zamisli igraca koji se vraca sa pauze, i kaze ti "mislim da sam pogresno obukao sorts" pa ja bi se izvalio gore od Bernandesa. mislim da bih se toliko smejao da bih mu dozvolio da obrne strane bez kazne... epic jbt, ali epic Sudija je poslednja osoba na stadionu koji sebi može dozvoliti taj luksuz kliberenja do suza... ali da je smešno...urnebesno je... bemga zaluđenog. Edited May 27, 2015 by Musky
koksy Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 (edited) japansko dete grujica uze prvi. inače, tenis za nemam reči. Edited May 27, 2015 by koksy
nisam ja Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Fantastično svetlo. kako se ne sete oni rolangarošani snimiti samo senke ove, monumentalne takoreći.
Cash Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Ani se otvori žreb i izgubi set protiv 103. na wta,daj boze da preokrene. Ajde bre devojko mrdni malo.
Recommended Posts