Grandilof Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Videh ovo za Wilandera, jos se McEnroe zezao u njegovoj emisiji na to. A ovaj ce na to, pa kao morao sam sebe negde, to je jedino gde sam mogao da upadnem.
Musky Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Vilander je jako tužan lik. Kontra primer kako nakon završetka karijere ostati kul lik u svojoj branši.
Timmy Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Ne znam da li je bilo... Federer i Agasi su tek iz 11. puta uzeli RG. A ovo je Novaku 11. ucesce
Tsai Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Jel Bojanić stvarno stavio samog sebE na listu? Jebote, kakav jadnik
Tinman Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 evo prave slike :D Da li gresim ako kazem da mi se cini da je Ana malo popravila kilazu?
keitel Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 mislim da imaju pravo da bleklistuju jednog sudiju, janko je jos onomad posle vimbldona '08 pricao tome kako je od atp-a trazio da mu vise ne sudi kader nouni Zvaničnik atp-a je rekao da ovo nije praksa, vidjećemo. Najlakše im je da se prave ludi i da ispada da pukim slučajem Bernandes nije sudio Nadalu još od februara. Sad, gren slem turniri su pod ingerencijom itf-a i ovde važe druga pravila, ali na atp-u ima 9 sudija koji sude mečeve najvećih turnira, tako da, teško da je baš tako.
Max Morlock Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Smejao mu se kad je obrnuto obukao šorc i dodelio mu opomenu zbog višesatne ;) pauze između poena... Sent from stolen SM-N910C using drugs
freakns Posted May 27, 2015 Author Posted May 27, 2015 Nisam u toku. Šta je to razljutilo Nadala i kada? u Rio Nadal obukao sorts naopacke, prilazi Bernandes i kazu mu nesto u fazonu "mislim da sam naopacke obukao sorts". ovaj lego od smeha i rekao mu da ce da popusi opomenu ako bude opet presvlacio sorts(sto nije njegova izmisljotina, vec je obavezna opomena po pravilima) evo ti video https://www.youtube.com/watch?v=8RbIkEGzC6o&feature=youtu.be na pocetku vidis kako se izvalio od smeha
Arkadija Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Ih, što mu je razlog "mama, mene učiteljica mrzi" BTW, koliko ima tih sudija koji sude GS ? Na RG ima 16 terena, jel su i sudije rangirane nekako, pa ne može da se desi da najboljima sudi neki početnik, koga su zbog hira neke zvezde, prebacili sa terena br 15, na Suzan Leglen?
Max Morlock Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 ...Da li gresim ako kazem da mi se cini da je Ana malo popravila kilazu? Ne grešiš, a ni to "popravljanje" joj nije greška, dapače ;)
Recommended Posts