freakns Posted May 26, 2015 Author Posted May 26, 2015 Koje je njoj kurac ove sezone neznam stvarno. promenila je trenera
Arkadija Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Džek Soknica razbija i uništava bebi Federera. Ne mogu da kažem da mi je žao.
Max Morlock Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Džeče Soče, baš te danas hoče ???? Sent from stolen SM-N910C using drugs
freakns Posted May 26, 2015 Author Posted May 26, 2015 Njole jebe Rafu? ako je ovo stvarno izjavio... vrhunski!!!
Musky Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Pretpostavljam da to stavljanje sudija na ignore listu ide onako izokola, lobiranjem...muvanjem. Možda indirektno jave domaćinu turnira da ako pozovu sudiju koji im nije po meri, oni odustaju od učešća. Svejedno ...zvuči onako JULovski u najmanju ruku...a bahato po difoltu.
duda Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 (edited) Bušar ispala u prvom kolu od Kristine Mladenović. Teško da će bilo koga to posebno pogoditi (osim same Bušar). i treba da ispadne, to može samo da joj koristi,tj. da shvati da je još mlada i zelena i da joj predstoji teški rad ako hoće u vrh a talentovana jeste, svakako, nego se je prerano videla kao zvezdu, rekla bih a džek soknica je potencijal, odavno od njega očekujem proboj ed. a to sa rafom i sudijom, pa to mene uopšte ne čudi, ja rafu doživljavam kao nekoga ko ne bira sredstva a jak je teniski savez španije Edited May 26, 2015 by dùda
Čutura Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Pretpostavljam da to stavljanje sudija na ignore listu ide onako izokola, lobiranjem...muvanjem. Možda indirektno jave domaćinu turnira da ako pozovu sudiju koji im nije po meri, oni odustaju od učešća. Svejedno ...zvuči onako JULovski u najmanju ruku...a bahato po difoltu. mislim da imaju pravo da bleklistuju jednog sudiju, janko je jos onomad posle vimbldona '08 pricao tome kako je od atp-a trazio da mu vise ne sudi kader nouni https://youtu.be/D4eLXtR5njo
duda Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 da, nouni je posebna priča taj se uglavnom ne meša u svoj posao al' tipsino ponašanje svakako nema opravadanja
Čutura Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 kolko sam ja razumeo janka njih dvojica su imali predistoriju, ovo na vimbldonu je bila kap koja je prelila casu
duda Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 ma znam, ni meni se taj nouni ne dopada gledala sam neke mečeve gde sam i ja tako mogla da sedim utoj stolici, lik apsolutno nije radio ništaosim objavljivanja rezultata ipak, to janka ne opravdava a to da igrači imaju pravo da bleklistuju nekog sudiju, to nisam imala pojma
freakns Posted May 26, 2015 Author Posted May 26, 2015 ed. a to sa rafom i sudijom, pa to mene uopšte ne čudi, ja rafu doživljavam kao nekoga ko ne bira sredstva a jak je teniski savez španije ma fazon je sto je Novak javno podrzao sudiju, a ne drugog igraca... poprilicno neocekivano... u 1/4 finalu mu znaci sledi Pascal Maria
duda Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 ovo nećena dobro izaći Christopher Clarey @christophclarey · 7h7 hours ago Mats Wilander, who had a very good one, also ranks best backhands of the Open Era 1 Djokovic 2 Connors 3 Wiander 4 Satin 5 Wawrinka Mats Wilander ranks best backhands in tennis in @lequipe 1 Djokovic 2 Wawrinka 3 Murray 4 Nishikori 5 Gasquet
Recommended Posts