Babu Bhatt Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Zanima me bi li ijedna fudbalska tema imala ovoliko upisa a da nije eventualno finale EP/SP u kojem igra Srbija ili finale LE/LŠ u kojem su Zvezda ili Partizan :)
duda Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 ja se nadam de će vavrinka juriti i ovaj set mora on da se istrči, inače, ako pusti ovaj niz vodu i uđe relativno svež u peti, nema leba
Čutura Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Hvala kurcu...pa kad je Conga izgurao pet cetiri setova...
Frank Pembleton Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 jel ovo urme jede?Ma tigrovo oko spremila komšinica ????
Babu Bhatt Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Hvala kurcu...pa kad je Conga izgurao pet cetiri setova seta...
Nesh Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Pa da li je moguce da zabije i ovu loptu u mrezu. Nema ovde leba.
renne Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Zanima me bi li ijedna fudbalska tema imala ovoliko upisa a da nije eventualno finale EP/SP u kojem igra Srbija ili finale LE/LŠ u kojem su Zvezda ili Partizan :)Nije
Recommended Posts