June 7, 20159 yr Auuuu...sta je pogodio Vavrinka. 99% zavisi od njega ishod meca... ne zavisi sve od vavrinke ali ako se novak probudi još uvek on može da izvuče ovo samo da dobije prvo ovaj četvrti i da se ne sasere sad
June 7, 20159 yr Igra Vavrinka, al` bre.. meni se cini da se ovaj nas ne krece uopste (bar ne onako kako moze i ume) :SJEBI SE NOVACEEEE, PROBUUUUDI SEEEEE!!!Je l` moze neko da sidje do terena i udari mu par vaspitnih samara da se oporavi -.-
June 7, 20159 yr Warwinka 1.70, Djole 1.90 (igrao sam po 4.90, 3.65 i 2.70 za sitne pare). Edited June 7, 20159 yr by Nesh
June 7, 20159 yr Drago mi je da je Sten u finalu...bilo kog drugog bi teže podneo... ali koja li ga buba ujela...neverovatan performans...da ga ureknem baš.
June 7, 20159 yr Uzasno izgleda Novak. Poslato sa WC šolje by BVK Stanislas bled kao trudnica ali opet bije.
June 7, 20159 yr Đoković bi mogao da pošalje Stanu tortu sa porukom: "With compliments, From the man who gave Wimbledon to Andy"
June 7, 20159 yr ali koja li ga buba ujela...neverovatan performans...da ga ureknem baš. rasterećen, jbg