Max Morlock Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Stranica koju ste tražili nije pronađena. Jeste, jeste nađeno je... prva liga ???????? Sent from stolen SM-N910C using drugs
mlatko Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Fotoshop A cvetici na cagece ispupljali uporedo sa travom na Winbiju, tamo ce procvetati ;-)
renne Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 EUROSPORT INTYoshihito Nishioka (JPN) c. Tomas Berdych (CZE)[4]Agnieszka Radwanska (POL)[14] c. Annika Beck (GER)K. Kanep (EST) v M. Sharapova (RUS)[2]A. Murray (GBR)[3] v F. Arguello (ARG)po okončanju poslednjeg duela na terenima Rolan Garosa počinje nova emisija "Gejm, set i Mets", uživo sa lica mesta EUROSPORT 2Carla Suarez Navarro (ESP)[8] c. Monica Niculescu (ROU)) Fabio Fognini (ITA)[28] c. Tatsuma Ito (JPN) T. Babos (HUN) v A. Kerber (GER)[11] B. Coric (CRO) v S. Querrey Barbora Strycova (CZE)[22] c. Tsvetana Pironkova (BUL)
duda Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Jeste, jeste nađeno je... prva liga ???????? Sent from stolen SM-N910C using drugs
freakns Posted May 25, 2015 Author Posted May 25, 2015 po okončanju poslednjeg duela na terenima Rolan Garosa počinje nova emisija "Gejm, set i Mets", uživo sa lica mesta e da ovog nema ostalo ne bih ni gledao! jebali ih i gejm i set a pogotovo Mats!
Arkadija Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Berdih je konačno promenio stajling. Sada je u običnoj majici sa kragnicom, jednobojnoj :o . I dalje je to krš iz H&M, ali sada bar liči na tenisku opremu, a ne na ispranu kuhinjsku krpu.
mlatko Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Jbt, kako meni Filip izdzikljao.. Zadnji put kad sam ga gledao (per oko 3-4-5 godine :D )bío sitan cini mi se.. Goffin izvuko tie break ma iskustvo, Krajnovic je dobro igrao u pocetku i imao mini brejk loptu za 4-2 ali ga obuzeo sindrom Nolitizma i dropsotovao u mrezu..
Zli Gli Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Steta, ispustio je dva brejka prednosti u trecem i to je otprilike to, sad ocekujem neku metlu u cetvrtom. Da je poveo 2:1, mozda bi se Gofin uspanicio, ovako je kraj. I Krunicka slicno, uzela prvi lagano i sad gubi 0:3 u drugom, lose...
freakns Posted May 25, 2015 Author Posted May 25, 2015 Jbt, kako meni Filip izdzikljao.. Zadnji put kad sam ga gledao (per oko 3-4-5 godine :D )bío sitan cini mi se.. Goffin izvuko tie break ma iskustvo, Krajnovic je dobro igrao u pocetku i imao mini brejk loptu za 4-2 ali ga obuzeo sindrom Nolitizma i dropsotovao u mrezu.. taj dropshotizam je najmanji problem... imao je 4-0 u trecem setu :( ali onda Goffin poludeo, sve zivo poceo da vraca, i trt... steta, jbg
freakns Posted May 25, 2015 Author Posted May 25, 2015 izgubila Krunic :( zenski deo turnira upravo prestao da bude interesantan...
Recommended Posts