Mil@n Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Kako kenja ovu Safarovu to nije normalno. Odigrala je carski gem na 6-5 za Serenu. Sada TB u kome svi zdušno navijamo protiv Serene...
Mil@n Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Ja navijam za serenu nemogu za ovu jbg. Meni je Serena jedna od najnedopadljivijih igračica na oba tura, i muškom i ženskom. Ne mogu da zamislim meč ap u kome navijam za nju... Imala je tako ružne gafove na terenu, pričali smo o tome na tenisu. Odvratna mi je, iskreno, u svakom smislu.
wall Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Meni je Serena jedna od najnedopadljivijih igračica na oba tura, i muškom i ženskom. Ne mogu da zamislim meč ap u kome navijam za nju... Imala je tako ružne gafove na terenu, pričali smo o tome na tenisu. Odvratna mi je, iskreno, u svakom smislu.Iskreno, isto.Mislim, svaka čast ali jok.
mlatko Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 (edited) Vidi, vidi.. uzela cehinja drugi u tie-brejku.. Mrzi me da ih gledam al nadam se da ce pobediti Brejknula je odma i sad im servis za 2-0.. Nadam se da ce Serona predati mec na 5-0.. ;D Edited June 6, 2015 by mlatko
Timmy Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Meni je odvratna fizicki i po nekim delovima ponasanja. Ali je majstorica tenisa, pa ne mogu da je ne gotivim. A ova Safarova je klasican psiho, kad vidim taj pogled uplasim se.
Max Morlock Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Meni je Serena jedna od najnedopadljivijih igračica na oba tura, i muškom i ženskom. Ne mogu da zamislim meč ap u kome navijam za nju... Imala je tako ružne gafove na terenu, pričali smo o tome na tenisu. Odvratna mi je, iskreno, u svakom smislu.U fulu podržavam, uz molbu da otkriješ koga sve smatraš igračicama na muškom turu [emoji2] Imam i ja svoje favorit(kinj)e pa me zanima... [emoji12] Sent from stolen SM-N910C using drugs
Musky Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Mene Serena plaši, ali najiskrenije. Mislim da uživo ne bi zucno...samo bi klimo glavom i smeško se kiselo. Odakle znam...
Recommended Posts