June 6, 20159 yr Kako kenja ovu Safarovu to nije normalno. Odigrala je carski gem na 6-5 za Serenu. Sada TB u kome svi zdušno navijamo protiv Serene...
June 6, 20159 yr Ja navijam za serenu nemogu za ovu jbg. Meni je Serena jedna od najnedopadljivijih igračica na oba tura, i muškom i ženskom. Ne mogu da zamislim meč ap u kome navijam za nju... Imala je tako ružne gafove na terenu, pričali smo o tome na tenisu. Odvratna mi je, iskreno, u svakom smislu.
June 6, 20159 yr Meni je Serena jedna od najnedopadljivijih igračica na oba tura, i muškom i ženskom. Ne mogu da zamislim meč ap u kome navijam za nju... Imala je tako ružne gafove na terenu, pričali smo o tome na tenisu. Odvratna mi je, iskreno, u svakom smislu.Iskreno, isto.Mislim, svaka čast ali jok.
June 6, 20159 yr Vidi, vidi.. uzela cehinja drugi u tie-brejku.. Mrzi me da ih gledam al nadam se da ce pobediti Brejknula je odma i sad im servis za 2-0.. Nadam se da ce Serona predati mec na 5-0.. ;D Edited June 6, 20159 yr by mlatko
June 6, 20159 yr Meni je odvratna fizicki i po nekim delovima ponasanja. Ali je majstorica tenisa, pa ne mogu da je ne gotivim. A ova Safarova je klasican psiho, kad vidim taj pogled uplasim se.
June 6, 20159 yr Meni je Serena jedna od najnedopadljivijih igračica na oba tura, i muškom i ženskom. Ne mogu da zamislim meč ap u kome navijam za nju... Imala je tako ružne gafove na terenu, pričali smo o tome na tenisu. Odvratna mi je, iskreno, u svakom smislu.U fulu podržavam, uz molbu da otkriješ koga sve smatraš igračicama na muškom turu [emoji2] Imam i ja svoje favorit(kinj)e pa me zanima... [emoji12] Sent from stolen SM-N910C using drugs
June 6, 20159 yr Mene Serena plaši, ali najiskrenije. Mislim da uživo ne bi zucno...samo bi klimo glavom i smeško se kiselo. Odakle znam...