nenad Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 (edited) verujte osmogodisnjaku. edit i mudrom crnogorcu. Edited June 6, 2015 by nenad
Cane Vukic Prebranac Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Moj muž je izjavio da ovo nije za osobe starije od 45 godina i otišao je da opere auto, ja sam između tri sobe, u svakoj je uključen tv, sestra me zove i kaže da joj je dete reklo da nije normalna, da Novak uvek pobeđuje. Da verujemo osmogodišnjaku. +1 3-0
iDemo Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Moj muž je izjavio da ovo nije za osobe starije od 45 godina i otišao je da opere auto, ja sam između tri sobe, u svakoj je uključen tv, sestra me zove i kaže da joj je dete reklo da nije normalna, da Novak uvek pobeđuje. Da verujemo osmogodišnjaku. Mlade generacije su zakon!
Max Morlock Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Jel to neko napisao 3:0???? Čekam majstora za tanjir, jebem ti i vetar... al neće stići pre noćas :( Ne znam jel gore ovako da pratim na forumu ili da sam pored tv-a...
Arkadija Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Nije 4:o najopasniji je 5:2 i Novakov servis ;) da,da, to je najopasniji rezultat, pogotovu kada je 40:0
Cane Vukic Prebranac Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 (edited) Kaкав поен напокон4-1 Edited June 6, 2015 by Cane Vukic Prebranac
Recommended Posts