Max Morlock Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Poznato je da Srbi neće na kuma Sent from stolen SM-N910C using drugs
Zli Gli Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Pa to isto radi i Novak jebemu mater. Kao ne moze da stoji na nogama, juce npr uzima medikal i onda dva gema praši sa krompirima. Sto je najgore Marej je najveci saker za te fore pa eto recepta za peti set ako zatreba. I Novak je teatralan generalno, od pocetka karijere, ali ipak je daleko od Sereninog nivoa. Nebitno, valjda ce je Safarova pobediti danas pa da moze posle 8 poraza da izjavi nesto slicno kao onaj pokojni litvanski car..
koksy Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 (edited) Nebitno, valjda ce je Safarova pobediti danas pa da moze posle 8 poraza da izjavi nesto slicno kao onaj pokojni litvanski car.. Gli čoveče, opet bacaš kintu u bunar. Edited June 6, 2015 by koksy
Mil@n Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 (edited) Zar Novak ne kaze staneM, valjda kritikujuci sebe zbog loseg postavljanja? Ja sam tako pomislio juce, a sad mi se to potvrdilo I ja tako razumeo. I juče i danas. Mogućno, možda su mi u strahu velike uši... Još 20 minuta. Edited June 6, 2015 by Glas RazumaN
Frank Pembleton Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Jbte stomak krenuo, bolje da mi nađu nešto da radim... Poslato sa WC šolje by BVK
renne Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 i da, što kraće druženje vam želim :D aj' sasrećom Fala
Recommended Posts