duda Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 (edited) a ja sam razumela da je supervizor samo došao da im saopšti da se meč prekida ed. slovce Edited June 5, 2015 by dùda
Frank Pembleton Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 a ja sam razumela da je supervizor samo došao da im saopšti da se meč prekida ed. slovce Da samo im je saopšteno...
Musky Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Mareju na servisima varničio neki integralac...druge nema. Jaka fora...kako god okreneš.
duda Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 (edited) al' gori je novak što se primio na to no dobro, nije on jedini kojeg to nervira svojevremeno je serena nešto slično radila jeleni to bilo u rimu neke godine recimo, jelena već izbaci lopticu kod servisa a ova digne ruku, kao nije spremna i tako nekoliko puta to je još i grđe od ovoga što je mari radio Edited June 5, 2015 by dùda
duda Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 (edited) kvote na novaka 1.10 do 1.15 eto :D ma novak će oladiti glavu do sutra, a biće napaljen maksimalno, baš zbog marijevih štosevatm Edited June 5, 2015 by dùda
duda Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 šta je radio? nisam gledao. podbacivao lopticu često po nekoliko puta drugim rečima, pecao novaka, a ovaj se izgleda i upecao
svashtabezneshto Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 (edited) kvote na novaka 1.10 do 1.15 Hvala. U sećam se tog Sereninog "zezanja". :) Edited June 5, 2015 by svashtabezneshto
Ros Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 novak se pogubio na drugoj brejk lopti u trecem setu kod vodjstva od 3:2. prvu brejk loptu je mari spasio asom, a na drugoj je servirao izuzetno los drugi servis koji je novak iz cista mira izbacio u aut.
Budja Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Interesantno ali Mari je uspeo da iznervira Novaka onim stalnim cimanjem kod servisa, ne pamtim da sam takvo bezobrazno provociranje do sada video u tenisu a da nije u pitanju blesavi Fonjini. Svakako ne na ovom niovu tenisa. Oko posmatraca. Englezi se ubise od pominjanja Novakovih mind gamesu prvom setu.
Timmy Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Steta sto mora da izlazi sutra samo da odigra ta 3 gema
Musky Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Ma sve kul...ogroman je ovo momentum za svaku dalju slabost ili neozbiljnost sutra... biće samo dužim putem, ne i težim...moglo i naopako da bude danas. Kad su one dve loptice sa Nadalom uspele ,,sa sve četiri,, da se uspentraju na drugu stranu mreže...mislim da su kocke dovoljno sklopljene.
Mil@n Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Osećam ogroman pritisak i neku vrstu nelagode, ne mogu da se smirim dok se ne završi meč. :(
189- Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 ja sam naprotiv smiren i 99% siguran da novak dobija cetvrti set.
Recommended Posts